5


Translate

26 Οκτ 2019

Αποτροπιασμός στη Μάνη: Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται ότι βίαζε το κοριτσάκι – «Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά» λέει κάτοικος της περιοχής!-Βίντεο. ΑΦΑΛΟΚΟΨΤΕ ΤΟΝ....ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ...

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 57χρονος ιερέας από τη Μάνη που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης. 
Αθώος δηλώνει μέσω της δικηγόρου του ο 57χρονος παπάς που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της φίλης του.
Η ιστορία έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, ενώ ο μέχρι χθες ιερέας, καθώς τέθηκε σε αργία, έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος και έχει οδηγηθεί στη φυλακή.
Την ίδια ώρα όπως όλα δείχνουν πολλοί ήταν κάτοικοι του χωριού που γνώριζαν τη χυδαία συμπεριφορά του παπά αλλά σιωπούσαν. Η ανήλικη μόνη της απευθύνθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού, και τα μέλη του Συλλόγου κίνησαν τις διαδικασίες για να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη.
Τι λέει η δικηγόρος του ιερέα
«Ο ιερέας δηλώνει αθώος. Λέγονται πάρα πολλά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την πραγματικότητα, ούτε με τη δικογραφία» λέει στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος του κατηγορούμενου παπά.

«Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αρνητική σε οποιοδήποτε εύρημα και δεν συνάδει με αυτά που λέει το παιδί. Υπάρχει πράγματι ένα θέμα με ένα κοριτσάκι, το οποίο είχε καταγγείλει άλλον στην αρχή και έχει καταγγελθεί ο ιερέας πολύ αργότερα για το ίδιο περιστατικό», προσθέτει η Ανθή Μπολιτσάρη. «Είναι μια υπόθεση, η οποία είναι μια δύσκολη υπόθεση. Έχει το μειονέκτημα ότι είναι ιερέας και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία» ισχυρίζεται η συνήγορος του 57χρονου κατηγορούμενου.
.
 «Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά»
Ο 57χρονος χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα τελευταία χρόνια συζούσε με τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά.
Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα που χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη όταν αυτή αντιδρούσε.
«Κυκλοφορούσε όλη μέρα μεθυσμένος. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.
«Ότι ήταν ένας μέθυσος, όλοι το βλέπανε δεν ήταν κάτι που κρυβότανε, αλλά ότι είχε τέτοια προβλήματα, κανείς δεν το φανταζόταν. Αν είχαμε καταλάβει οτιδήποτε δεν θα ήταν δεκτός στο χωριό, ούτε θα είχαμε επαφές μαζί του» λέει άλλος κάτοικος που μίλησε στον ΑΝΤ1.
Το χρονικό της φρίκης
Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανήλικη απευθύνθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να γλιτώσει. Εκεί όπως αναφέρει ο Κώστας Γιαννόπουλος, η μικρή εκμυστηρεύτηκε στην παιδαγωγό της τι περνούσε από τον ιερέα που ζούσε μαζί με τη μητέρα της.
Τότε τα μέλη του Χαμόγελου κίνησαν όλες τις νομικές διαδικασίες για να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη. Μάλιστα σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού το ζευγάρι προσπάθησε να έρθει πολλές φορές σε επαφή με τη 12χρονη για να την πείσουν να αλλάξει την κατάθεσή της. Μάλιστα μια από τις φορές ο παπάς με τη σύντροφό του πήγαν σε σπίτι του Συλλόγου μαζί με δικηγόρο και προπηλάκισαν τους εθελοντές.
Ο ιερέας συνελήφθη την Τρίτη, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η Μητρόπολη Μάνης τον έθεσε σε αργία.
Αναμένεται η εισαγγελική εντολή για την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 57χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα προκύψουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου