5


Translate

27 Οκτ 2019

Με δύο αλλαγές και μόνο στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Super League 1 θέλει στο αποψινό (19:30) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός.
Οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν το τρίποντο και για να συμπληρώσουν
έναν χρόνο με μόνο νίκες στην έδρα τους, καθώς μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, μετρούν 13 σερί νίκες με 42-6 γκολ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να προβεί σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αντικαθιστώντας τους Μεριά και Καμαρά με τους Αβραάμ και Σουντανί, με συνέπεια να επιστρέψει από το 4-3-3, με το οποίο αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, στο 4-2-3-1.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας στα δύο άκρα, με τους Σεμέδο και Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, με τους Ποντένσε, Μασούρα, Σουντανί να είναι οι μεσοεπιθετικοί και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς της 8ης αγωνιστικής με την Ένωση έμειναν οι Μπενζιά, Μπα, Σισέ, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης.

Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων: Αλέν, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Καραργύρης, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Αβραάμ, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου