5


Translate

26 Νοε 2019

Ώρα… Τότεναμ για τον Ολυμπιακό!

Δύσκολο έργο θα έχει απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Λονδίνο.
Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε μία περίεργη φάση, αφού η γκέλα στη Νέα Σμύρνη έχει προσθέσει πίεση στις πλάτες του Πέδρο
Μαρτίνς, ενώ το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Champions League είναι τις παραμονές του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1/12, 19:30).

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν θα επηρεάσει το πλάνο μας για το ματς με την Τότεναμ. Περιμένουμε να βγάλουμε αντίδραση, μετά το αποτέλεσμα στο τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ελπίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει ένα... θαύμα, ώστε ο Ολυμπιακός να αυξήσει τις ελπίδες του για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Από την άλλη, η Τότεναμ βρίσκεται σε μία νέα εποχή. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ, πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του «Tottenham Hotspur Stadium».

Με νίκη οι Λονδρέζοι εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Όσον αφορά τις ενδεκάδες, ο Ολυμπιακός πρόκειται να παραταχθεί με 4-3-3.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Σα, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα.

Στα χαφ θα είναι τοποθετημένοι οι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα εξτρέμ θα κινούνται οι Ποντένσε και Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή των Πειραιωτών , που θα έχουν και τη στήριξε περίπου 3.000 οπαδών τους, συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Αβραάμ, Μπενζιά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Γκερέρο.

Εκτός είναι οι Σισέ, Μπα, Κούτρης, Λοβέρα, Σουντανί, Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μουρίνιο θα παρατάξει την ομάδα του με τους Γκατσανίγκα, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Γουίνκς, Ντάιερ, Σον, Άλι, Μόουρα και Κέιν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ, με βοηθούς τους Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ. Τέταρτος θα είναι ο Ποπόφ και στο VAR οι Φάμπρι-Μάσα.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου