5


Translate

8 Δεκ 2019

ΠΑΣ Γιάννινα- Δόξα Δράμας 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την «γκέλα» του Απόλλωνα Σμύρνης, επικράτησε 1-0 της Δόξα Δράμας και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League 2, ευχαριστώντας τον Καραϊσκάκη για το μεγάλο διπλό
επί του Απόλλωνα Σμύρνης.
Οι Γιαννιώτες επικράτησαν 1-0 της Δόξα Δράμας στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» και έφτασαν τους 18 βαθμούς, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Τρίτη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας για την ομάδα της Ηπείρου, που αρχίζει και «φορτσάρει», μετά το προβληματικό ξεκίνημα της σεζόν.
Σκόρερ της αναμέτρησης ο Κριζμάν που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, κάνοντας το 1-0 στο 25ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, με την ομάδα του Ανυφαντάκη να έχει ρόλο κομπάρσου στην αναμέτρηση.
Οι Γιαννιώτες κράτησαν το προβάδισμα και στο δεύτερο μέρος με σχετική ευκολία, παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης (76′ λ.τρ. Λιάσσος), Κάστρο, Νάουμετς (71′ Λέο), Ξύδας (60′ Ράντοβατς), Παμλίδης, Κρίζμαν.
Δόξα Δράμας (Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (82′ Περέγιο), Οικονόμου, Κρητικός (73′ Κόντος), Πλέγας, Ρόβας, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιώπης, Χάμοντ. 
πηγη to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου