5


Translate

17 Δεκ 2019

Οι παίκτες του Αστέρα χτυπούσαν στο ψαχνό, σε άλλο γήπεδο ο Παπαπέτρου!

Στο ίδιο έργο θεατής βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (15/12) ο Ολυμπιακός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο αντιαθλητικό παιχνίδι των Αρκάδων, όπως και κάθε αντιπάλου των «ερυθρολεύκων».
Ενδεικτικό της…
κλωτσοπατινάδας των παικτών του Αστέρα, είναι το γεγονός ότι ο Θρύλος έφυγε από το «Θ. Κολοκοτρώνης» με τραυματίες τους Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Ελαμπντελαουί και Παπαδόπουλο.
Ωστόσο, ο Τάσος Παπαπέτρου έκανε σαν να μην… βλέπει. Λες και ήταν σε άλλο γήπεδο. Άφησε τα… δρεπάνια της Τρίπολης να βαράνε στο ψαχνό και όλη αυτή την συμπεριφορά, ο Αθηναίος ρέφερι την… παρατήρησε με μία κίτρινη κάρτα στον Τασουλή. Και άλλη μία κίτρινη στον Πασαλίδη, μετά το «εγκληματικό» τάκλιν στον Γκιλιέρμε, που έγινε κόκκινη μετά από VAR! Τρομερά πράγματα.
Μάλιστα, ενώ ο Παπαπέτρου λέει πως δεν είδε την φάση στο μαρκάρισμα στον Βραζιλιάνο χαφ και γι’ αυτό πήγε στο VAR, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης στην προσπάθειά του να παίξει την μπάλα, χτύπησε με τις τάπες τον Γκιλιέρμε με υπερβολική δύναμη! Ναι, καλά διαβάσατε...
Πρόκειται, χωρίς καμία αμφιβολία, για σκάνδαλο, μήπως και τη γλιτώσει ο Πασαλίδης με μόλις 1 αγωνιστική.
Πραγματικά, για γέλια και για κλάματα...
.
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου