5


Translate

18 Δεκ 2019

«Έγκλημα» και ατιμωρησία!

Η κόκκινη κάρτα δεν είναι τιμωρία για τέτοιου είδους μαρκαρίσματα από (υποτίθεται) επαγγελματίες που «προσπαθούν» να κόψουν μέχρι και την μπάλα σε συναδέλφους τους. Δεν υπάρχει καμιά συγνώμη. Είναι σκέτη υποκρισία. Δεν γίνεται να μην ξέρεις τι κακό πας να προκαλέσεις όταν πέφτεις με τέτοιο «τρόπο» πάνω σε αντίπαλο. Είναι τιμωρία το να μην παίξεις σε 1-2-3 ματς, αναλόγως τι ποινή θα φας, όταν θα έχεις στείλει στο νοσοκομείο και εκτός δράσης για μήνες τον αντίπαλο σου; Όταν στερηθεί η ομάδα του τις υπηρεσίες του; Όταν έχει κοστίσει χρήματα η απόκτηση του; Όταν αυτοί που τα δέχονται είναι αυτοί που κυρίως φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα; Τι νομίζουν; Ότι δεν είδαμε και τις «προθέσεις» του Τασουλή πάνω στον Ποντένσε; Ότι το γεγονός πως δεν έχει χτυπήσει κάποιος άλλος πιο σοβαρά δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην τύχη; Ότι πέφτει το ξύλο ανελέητο και ατιμώρητο σε όλα ανεξαιρέτως τα ματς του Ολυμπιακού; ΠΟΙΟΣ διαιτητής έχει «προστατέψει» τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού σε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα;
Πλάκα κάνουμε; Εδώ «παρέχουν» ασυλία στα ταγάρια. Ούτε καν φάουλ σε κάποιες περιπτώσεις δεν δίνουν και η κίτρινη βγαίνει από το τσεπάκι τους στο τέλος του ματς και αν. Και όχι μόνο στα εκτός. Αλλά και στα εντός. Μιλάμε για αδίστακτους. Για πρόκληση, από τον κάθε τραχανοπλαγιά και τον κάθε «στημένο». Δόξα τω Θεώ ξέρουμε πολύ καλά να ξεχωρίζουμε το φάουλ που γίνεται κατά λάθος πάνω στη φάση και το φάουλ με πρόθεση. Χρειαζόταν να δει τη φάση στο VAR για να βγάλει απευθείας κόκκινη; Και αν δεν υπήρχε όπως μέχρι πρόσφατα θα συνέχιζε δηλαδή να παίζει κανονικά; Και τι έγινε; Σιγά το πράμα για τον κάθε Σέμο, Λισγάρα, Πασαλίδη, κλπ. Θα συνεχίζουν να ενεργούν ως «δρεπάνια» μετά την τιμωρία, περιμένοντας το επόμενο ανυποψίαστο θύμα τους που θα παίζει ποδόσφαιρο. Είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια μαρκαρίσματα σε τελειωμένα ματς, στο κέντρο του γηπέδου, σε φάσεις ακίνδυνες, με τέτοιο «μίσος»; Και τι; Με μια συγνώμη καθάρισαν; Τουλάχιστον όσο καιρό κάθονται εκτός αγώνων οι παίκτες που τραυματίζονται θα έπρεπε να είναι η παραδειγματική τιμωρία για χτυπήματα εσκεμμένα όσων τα κάνουν. Αν παίζουν έχοντας στον νου, ότι τους παρέχεται ασυλία ή θα την βγάζουν φτηνά, τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν.
Γιατί να μας στερεί το δικαίωμα να απολαμβάνουμε τον Γκιλιέρμε στα επόμενα ματς για ένα μήνα και βάλε; Θα μας δώσει ο κάθε Πασαλίδης πίσω βαθμούς αν χαθούν εξαιτίας της απουσίας του παίκτη που τραυμάτισε; Και μιλάω πάντα για τα ιδιαζόντως απεχθή εσκεμμένα χτυπήματα και όχι για πιθανούς τραυματισμούς από μια άτυχη στιγμή πάνω στη φάση. Όχι μωρέ, θα επενδύει σε παίκτες εκατομμυρίων ο Ολυμπιακός και θα βρίσκεται ο κάθε «οικοδόμος» με 3 και 60 και θα του σπάει τα πόδια, είτε από κόμπλεξ, είτε από «μίσος», είτε για να πάρει μεταγραφή. Ρε ουστ, τσέλιγκες.
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου