5


Translate

10 Δεκ 2019

ΕΤΣΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ «ΠΡΟΔΙΔΕΙ» ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΣΕΞ!

Την βλέπω με τη σούπερ μίνι φούστα. Αν με ρωτάς δεν θα πω ότι είναι υποψήφια καλόγρια. Και το τελευταίο που σκέπτεται είναι πότε θα χάσει την παρθενιά της. Αν δεν την έχει ήδη χάσει εδώ και κάποια χρονάκια.
Παίζει το μάτι μου. Βλέπω και μια άλλη.
Αυτή με σουτιέν που απλά συγκρατεί το στήθος της, ενώ με ξεκούμπωτο το μισό πουκάμισό της το αφήνει ακάλυπτο κατά 66% και το κουσουμάρεις εύκολα. Το πρώτο που θα πω είναι πως η κυρία στέλνει το μήνυμα, πως είναι διαθέσιμη.
Όχι, σου λένε, μην κρίνεις την γυναίκα με κοινωνικά στερεότυπα, σχετικά με το ντύσιμό της. Μη βιαστείς να την παρεξηγήσεις επειδή φοράει κάτι που δείχνει προκλητικό. Το πιθανότερο είναι ότι έβαλε επάνω της κάτι που την ευχαριστεί, που την κάνει να αισθάνεται άνετα, ορεξάτα, αδιαφορώντας για τα σχόλια. Μπορεί να 'ναι κι έτσι. Δεν επιμένω.
Λέω το άλλο, το καρατσεκαρισμένο. Γυναίκα να ψοφάει να πηδηχθεί, να μην έχει τίποτα άλλο στη σκέψη, μόνο αυτό, κι όμως να κυκλοφορεί με ντύσιμο που δίνει την εντύπωση της σεμνότυφης. Όπως ακριβώς μια άλλη με ρούχο τολμηρό, προκλητικό να μην κερατώνει τον σύντροφό της, ούτε με την απειλή όπλου.
Να, όμως, που ο άνδρας «βλέπει» την γυναίκα διαφορετικά, δηλαδή ανάλογα με το βάψιμο στο πρόσωπό της και κατά πόσο γυμνή σάρκα της μπανίζει επάνω της. Οπωσδήποτε η γυναίκα με τα μάτια στέλνει ''μηνύματα''. Οι ματιές της είναι το πιο ευκολοδιάδαστο μηνυματικό μέσο επικοινωνίας. Αντιλαμβάνεσαι αν σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις, να την φλερτάρεις. Τα μάτια της δεν σε ξεγελάνε ποτέ(!), το ρούχο της, συντηρητικό ή σέξυ, ίσως να σε παραπλανήσει για τις προθέσεις της.
Το τελευταίο, το κλου της κουβέντας μας. Κάποιες γυναίκες, παρ' ό,τι φλογίζονται μέσα τους από την επιθυμία να γαμηθούν, δεν το δείχνουν είτε διότι δεν γνωρίζουν την τέχνη να «παίξουν» με τα μάτια, είτε περιμένουν από τον άνδρα να πιάσει το νόημα από το...ντύσιμό τους.
apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου