5


Translate

9 Δεκ 2019

Αίγιο: Έβαλαν καλικάντζαρους αντί για φάτνη.. Αντιδρούν οι κάτοικοι..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ....ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΣ......!!!!

Αρνητική εντύπωση προκαλεί η απόφαση του Δήμου Αιγίου να στολίσει φέτος την κεντρική πλατεία της πόλης με…καλικάντζαρους αντί της πατροπαράδοτης φάτνης.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΦΑΤΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019
Ως δημότες Αιγιάλειας , Ορθόδοξοι χριστιανοί ,που και με την ψήφο πολλών από εμάς στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αναδείχθηκε η νέα δημοτική αρχή στην Αιγιάλεια , διαμαρτυρόμαστε στον Δήμαρχο Αιγιάλειας κο Δημήτριο Καλογερόπουλο και ειδικότερα στην πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ κα Μαρία Τσουκαλά που σύμφωνα με δικές εξηγήσεις στην εφημερίδα ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ,είναι το πρόσωπο που αποφάσισε με την πρόφαση οικονομικής ανέχειας του Δήμου , να στολίσει την κεντρική πλατεία ΑΝΤΙ όπως πάντα με το Θείο βρέφος και την φάτνη Του ή και το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο , ΜΕ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΨΗ!



Αποτελεί οικτρή πρόφαση ότι η φάτνη του Δήμου μεταφέρθηκε στην Κουλούρα κατόπιν αιτήματος και έτσι ελλείψει πόρων τοποθετήθηκαν οι καλικάντζαροι που πριονίζουν το δέντρο της ζωής , μια τεράστια αντιαισθητική κατασκευή με μοχθηρές μορφές δαιμόνων με ουρές και μία κουφάλα με δαιμόνια μέσα που μοιάζει με το ιερό σπήλαιο της Γεννήσεως.. διαβάζουμε στο ekklisiaonline.gr

πηγη iellada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου