5


Translate

10 Δεκ 2019

Παπαδόπουλος: "Σοβαροί και πειθαρχημένοι για την πρόκριση"

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού για το καθοριστικό αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. 
Ο κεντρικός αμυντικός των “ερυθρόλευκων” μίλησε για: 
Το γεγονός πως είχε οκτώ χρόνια να παίξει ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ: Καταρχήν καλησπέρα και από μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα ματς. Νιώθω έτοιμος να δώσω το καλύτερο να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος μας είναι να είναι νικηφόρο το ματς, για να περάσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το τι θα πει στους συμπαίκτες του: Αυτό που λέω είναι πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είναι ένα σημαντικό και μεγάλο ματς. Να μπούμε δυνατά στην έδρα μας και από εκεί και πέρα με ομαδική δουλειά θα μπορέσουμε νομίζω να πάρουμε το ματς.

Την ατμόσφαιρα στην εξέδρα: Σίγουρα αυτό είναι κάτι ευχάριστο. Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο όπως και για πολλά παιδιά αυτό που συναντήσαμε στη Σερβία. Εμείς θα κοιτάξουμε την δουλειά μας. Είμαστε Ολυμπιακός. Να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, αλλά και συγκεντρωμένοι, για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Δεν νομίζω πως θα μας επηρεάσει αυτό.

Το πρόβλημά του: Ναι, είχα ένα μικρό πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι καλά. Ελπίζω και σήμερα να πάνε όλα καλά, για να είμαι στη διάθεση του προπονητή.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου