5


Translate

18 Δεκ 2019

Ντόρτια από ημίχρονο και μετά... χειρόφρενο (Βιντεο)

Εύκολη νίκη με 4-1 επί της ΑΕΛ σημείωσε ο Ολυμπιακός στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική της Super League. «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο, μιας και μέχρι το 37’ είχε σημειώσει όλα τα γκολ! Ο Μασούρας στο 9’ και στο 11’, ο Σουντανί στο 17’ και ο Ελ Αραμπί στο 37’
με πέναλτι πέτυχαν τα γκολ του Ολυμπιακού. Μείωσε η ΑΕΛ στο 56’ με τον Ουάρντα, μετά από διπλό λάθος από Γκασπάρ και Σα.
Σαρωτικός στο πρώτο!
Ο Ολυμπιακός συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Τέσσερα έβαλε στο πρώτο ημίχρονο στην  Τρίπολη, τέσσερα έβαλε και στο Καραϊσκάκη απέναντι στην ΑΕΛ! Μάλιστα, φρόντισε να... τελειώσει το παιχνίδι από το 11’! 1-0 στο 9’ με την προβολή του Μασούρα στο πρώτο δοκάρι από τη σέντρα του Τσιμίκα, 2-0 στο 11’ με τον ίδιο «εκτελεστή» (σκόραρε με υπέροχο πλασέ) έπειτα από ατομική ενέργεια και ασίστ του Σουντανί. Ακολούθησε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Έλληνα εξτρέμ στο 15’ (από ωραία κάθετη του Μπουχαλάκη), για να έρθει το 3-0 στο 17’ με ωραίο τελείωμα από τον Σουντανί. Ο Αλγερινός επιθετικός πήγε να βάλει γκολάρα με γυριστό στο 30’ (άουτ), ενώ την ίδια κατάληξη είχε το βολέ του Μπουχαλάκη από το κόρνερ του Μασούρα. Στο 37’ «γράφτηκε» το 4-0 με το πέναλτι του Ελ Αραμπί (το κέρδισε ο ίδιος από τον Μόρα). Ο Μαροκινός σέντερ φορ δεν λάθεψε ούτε στη δεύτερη εκτέλεση (σκόραρε και στην πρώτη αλλά δόθηκε επανάληψη) και συνέχισε το σερί του. Το 4-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, μιας και δεν άλλαξε κάτι. Ο Ελ Αραμπί απείλησε και στο 42’ με πλασέ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Χειρόφρενο στο δεύτερο
Τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 53’ με το πλασέ του Καμαρά, το οποίο ήταν άστοχο, ενώ ένα λεπτό αργότερα, στο 54’, ο Ελ Αραμπί έπιασε την κεφαλιά (από σέντρα του Γκασπάρ), αλλά δεν είχε δύναμη η μπάλα και ο Κρίστινσον μάζεψε εύκολα. Στο 56’ η ΑΕΛ μείωσε σε 4-1 εκμεταλλευόμενη διπλό και μεγάλο λάθος στην «ερυθρόλευκη» άμυνα. Ο Γκασπάρ έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, ο Ουάρντα πήρε τη μπάλα, πλάσαρε εκτός περιοχής και ο Σα την έχασε μέσα από τα χέρια του σε μία φαινομενικά εύκολη φάση. Ο Ολυμπιακός έβαλε... χειρόφρενο στο β’ 45λεπτο. Μάλιστα, απείλησε μετά από μισή ώρα ξανά, με το σουτ του Μπουχαλάκη στο 84’ (απέκρουσε ο Κρίστινσον), ενώ ο Έλληνας μέσος είχε και την τελευταία προσπάθεια στην αναμέτρηση, με το (άστοχο) σουτ στο 93’. Κάπως έτσι ήρθε μία εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό επί της ΑΕΛ με 4-1, η 3η συνεχόμενη, μετά από εκείνες σε Αγρίνιο (3-0) και Τρίπολη (5-0).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μπα, Τσιμίκας (81’ Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74’ Μπενζιά), Ελ Αραμπί (65’ Γκερέρο).
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας (78’ Φιλίποβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Κάτσε (59’ Μπάλλας), Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Νούνιτς (70’ Νούνιτς), Στάνκοβιτς.
Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου