5


Translate

17 Δεκ 2019

Ο Θρύλος της Ευρώπης έχει δείξει ότι μπορεί!

Η Άρσεναλ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, όπως προέκυψε από την κληρωτίδα στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.
Πρόκειται, χωρίς καμία αμφιβολία, για μία από τις πιο ιστορικές και δυνατές ομάδες του πλανήτη, με εξαιρετικούς παίκτες,
γεμάτο ρόστερ και βάθος πάγκου. Τη στιγμή όπου η χρηματιστηριακή της αξία ανέρχεται στα 677 εκατομμύρια ευρώ!
Δεδομένα, λοιπόν, το έργο των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ωστόσο, ο Θρύλος της Ευρώπης έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν. Σέβεται άπαντες, ωστόσο δεν φοβάται. Και αυτό, διότι έχει επιβεβαιώσει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Ενδεικτική ήταν, άλλωστε, η πορεία των Πειραιωτών στους ομίλους του φετινού Champions League. Εκεί όπου κόντραρε στα ίσια, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, συλλόγους όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Τότεναμ.
Και όχι μόνο τους έβαλε δύσκολα, αλλά οι ποδοσφαιριστές αμφότερων των δύο προαναφερθέντων ομάδων, αναγκάστηκαν σε πολλές περιπτώσεις να κάνουν καθυστερήσεις για να ολοκληρωθούν τα ματς. Με τη λήξη των αναμετρήσεων, επίσης, έπεφταν ανακουφισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Πρωτόγνωρα πράγματα, ενώ άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και τις δυνατότητές του.
Ο Θρύλος της Ευρώπης, λοιπόν, έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Κάτι που θα κληθεί να κάνει ξανά απέναντι στους «κανονιέρηδες», κυνηγώντας μέχρι τέλους όλες τις πιθανότητες να πάρει την πρόκριση στους «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, γράφοντας ξανά ιστορία.
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου