5


Translate

14 Δεκ 2019

Επιστροφή στα... δικά μας, με ξεκάθαρο στόχο!

Όπως είναι λογικό και επόμενο, στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί απόλυτη και καθολική ικανοποίηση για την πρόκριση στους «32» του Europa League, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα, για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Εξ αρχής, αυτός ήταν ο κύριος και ρεαλιστικός στόχος των «ερυθρολεύκων». Και τα κατάφεραν. Μάγκικα και Πειραιώτικα. Το ευρωπαϊκό ταξίδι θα συνεχιστεί και άπαντες είναι «διψασμένοι» να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.
Ωστόσο, το παιχνίδι με τους Σέρβους ανήκει στο παρελθόν. Όλοι οφείλουν να αφήσουν (προσωρινά) την Ευρώπη στην άκρη και να επικεντρωθούν στο ματς της Κυριακής (15/12) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Φυσικά, πρόκειται για μία ακόμα αναμέτρηση όπου ο στόχος των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρος. Να πάρουν, μαζί με τον πύρινό τους κόσμο, το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, ο οποίος στο προσεχές ματς οφείλει να τα δώσει ξανά όλα. Να είναι συγκεντρωμένος και στα 90’, να βγάλει καρδιά, πάθος και πίστη στο πλάνο του Πορτογάλου κόουτς και να ολοκληρώσει τη... δουλειά!
Όπως έχει γίνει αντιληπτό με τον πλέον εμφατικό τρόπο, και φέτος ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος αγωνίζεται μόνος του απέναντι σε όλους. Κόντρα στο σύστημα της «εξυγίανσης». Για αυτό το λόγο, λοιπόν, οφείλει να μην εφησυχάζει ούτε στιγμή και να μπαίνει με το... μαχαίρι στα δόντια να «καθαρίζει» αυτά τα ματς. Όπως έκανε και στο Αγρίνιο.
Επιστροφή στα... δικά μας, λοιπόν, με ξεκάθαρο στόχο!
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου