5


Translate

6 Δεκ 2019

...για μάνα έχουμε τις κακές μητριές της Ε.Ε.και ΝΑΤΟ-ΗΠΑ


Ζούμε τραγικές στιγμές στην πατρίδα μας βλέποντας τον βραχυπρόθεσμο θάνατο της, το θάνατο μας. Βάλθηκαν να συναγωνιστούν μεταξύ τους οι μνημονιακές κυβερνήσεις όπως τούτη εδώ σήμερα του Κυριάκου Μητσοτάκη ποια θα μας ξεκληρίσει πιο γρήγορα. Δεν εξηγείτε αλλιώς.
Εξεφτελιζόμαστε καθημερινά ως χώρα και... τρέχουμε σαν το παιδάκι που του πήραν την μπάλα στην παιδική χαρά να το πούμε στην μαμά μας για να κάνει ντα αυτόν που μας την πήρε!
Μόνο που στην περίπτωση της Ελλάδας για μάνα έχουμε τις κακές μητριές της Ε.Ε.και ΝΑΤΟ-ΗΠΑ.
Και το μόνο που μας λένε είναι να βγάλουμε τον σκασμό και να τα βρούμε με την Τουρκία... Μέρισμα..ο πλήρης εξεφτελισμός ενός λαού που πεθαίνει μέρα με την μέρα.
Ο ''πολύσπλαχνος'' Μητσοτάκης το έδωσε επιλεκτικά σε κάποιες πληθυσμιακές ομάδες προτάσοντας μπροστά τα ΑΜΕΑ για να μην μπορέσει να μιλήσει κανείς εύκολα.Τα κανάλια τα ελεγχόμενα ξεπουλημένα ΜΜΕ προσπαθούν να κρύψουν ότι τελευταία στιγμή έβαλε 50.000 αλλοδαπούς για να πάρουν το μέρισμα..που την ίδια στιγμή χιλιάδες συνάνθρωποι μας δεν έχουν μοίρα στον ήλιο..ούτε ακίνητη ούτε κινητή περιούσια με μηδέν εισόδημα και ούτε καν σύνταξη! αυτοί πρέπει να πάνε στο κιάδα!!
Για αυτούς δεν πρέπει να υπάρχει αύριο..!Θα κλείσω με κάτι που με συντάραξε..το πρωί επισκεπτόμενος το Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών ''Σωτηρία'' αντίκρυσα ένα θέαμα αποκρουστικό...
Κρανίου τόπο έκαναν το τεράστιο προάυλιο του κόβοντας όλους τους αιωνόβιους και μη ευκαλύπτους!! Το δέντρο σύμβολο υγείας για όλους τους ασθματικούς ένα θαυματουργό δένδρο δεν υπάρχει πλέον εκεί...
Το ίδιο κάνουν όπου στην Αττική υπάρχει ευκάλυπτος η άλλα ψηλά δένδρα ..λεύκες,πλατάνια.Μιλώντας με το νοσηλευτικό και πολιτικό προσωπικό του νοσοκομείου μου είπαν ότι είναι άρρωστα!! έτσι τους είπαν!! τους απήντησα ότι τα μυαλά τους είναι άρρωστα!!Τώρα γιατί το κάνουν αυτό.Από ότι φαίνεται υπάρχει δυσκολία στην μετάδοση του σήματος της νέας..τεχνολογίας 5G της κινητής τηλεφωνίας με την θανατηφόρο αυτή ακτινοβολία που έχει ..και την λέω θανατηφόρο γιατί τοποθετούνται κεραίες αν΄500 περίπου μέτρα αντί των 3km που είναι 3G k 4G.
Δεν μιλά κανείς.Θα ακούσατε ίσως ότι μιλούν για μείωση στις χρεώσεις data κινητής..είναι το τυράκι...Ζούμε μέρες χωρίς αύριο..δυστυχώς δεν είμαστε ούτε ο μέσος όρος αυτοί όλοι εμείς που λέμε ότι καταλαβαίνουμε κάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου