5


Translate

18 Δεκ 2019

Με το πόδι στο γκάζι

Να συνεχίσει με νέα νίκη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ΑΕΛ (17:15, Novasports2 HD) για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Θρύλος έχει τα θέματά του, αλλά καλείται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και να παίξει με το πόδι στο γκάζι. Ο Γκιλιέρμε έχει τεθεί εκτός «μάχης», όπως και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ λείπει και ο τιμωρημένος Ρούμπεν Σεμέδο. Όσον αφορά τον Ντάνιελ Ποντένσε, είναι στην αποστολή, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα αγωνιστεί, μιας και προέρχεται από τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της Τρίπολης.
Αντίθετα, στα θετικά είναι η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας εξτρέμ μπήκε ξανά σε αποστολή για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες.
Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου