5


Translate

12 Ιαν 2020

ΣΤΑ 13 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λαμία - Ολυμπιακός 0-4

Ο... αφιονισμένος Ελ Αραμπί έβγαλε τρεις φορές «το πιστόλι του» και με χατ τρικ οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στο χορταστικό 4-0 στη Λαμία, κρατώντας τον μόνο πρώτο! Ασίστ και γκολ από Βαλμπουενά. Κόκκινη ο Πλιάτσικας. 
Ο Ολυμπιακός πέρασε εμφατικά και νικηφόρα με 4-0 από την έδρα της Λαμίας που δεν είχε ήττα στο γήπεδό της και επίσης υπέστη την πιο βαριά ήττα της ever. Χατ τρικ ο φοβερός και τρομερός Ελ Αραμπί.
ΜΕ ΜΠΕΝΖΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΣΠΑΡ ΒΑΣΙΚΟΥΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ, ΜΕ 4-3-3 Η ΛΑΜΙΑ
Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε βασικούς τους Γκασπάρ και Μπενζιά με Λαμία. Σα γκολκίπερ, τετράδα άμυνας με Σεμέδο, Μπα, Γκασπάρ και Τσιμίκα, κέντρο με Μπουχαλάκη και Καμαρά, δεκάρι ο Μπενζιά, άκρα με Βαλμπουενά - Μασούρα και φορ ο Ελ Αραμπί. Η Λαμία είχε ένα 4-3-3 με τους Ντελ Πίνο, Μπαχανάκ και Δημούτσο στο κέντρο και τριάδα μπροστά τους Ρόμανιτς - Καραμάνο - Βασιλόγιαννης. Οι 11 της Λαμίας ήταν οι: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ, Ντελ Πίνο, Βασιλόγιαννης και Καραμάνος.
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΜΠΑΚ, ΤΟ 11Ο ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
Ο Ολυμπιακός τελείωσε το α' μέρος με 1-6 τελικές και 78% κατοχή. Είχε περισσότερες καλές φάσεις γι γκολ και έφτασε στο 0-1 με φάση... καρμπόν όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά ας πάμε από την αρχή. Στο 5ο λεπτό ο Σεμέδο λίγο έλλειψε από σκοράρει από κοντά ωστόσο άμυνα και Θεοδωρόπουλος έδιωξαν στο... τσακ. Στο 19' ο Ελ Αραμπί είχε ένα πολύ καλό σουτ που έβγαλε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος.
Στο 21ο λεπτό ο Μπουχαλάκης είχε ένα πλασέ λίγο έξω. Στο 31' η Λαμία είχε μία πολύ καλή φάση με σουτ του Δημούτσου και στο 33' ένα δοκάρι του Μπα με κεφαλιά του από κόρνερ του Βαλμπουενά. Το 0-1 ήρθε στο 40'. Ο Σεμέδο πάσαρε στον Βαλμπουενά και εκείνος έκανε την σέντρα από άλλη πλευρά από εκείνη που είχε κάνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ελ Αραμπί αυτήν την φορά με κεφαλιά και τρομερό άλμα σκόραρε. Ήταν το 11ο γκολ του Ελ Αραμπί στο πρωτάθλημα φέτος και το 16ο συνολικά. Ο Βαλμπουενά από την άλλη έφτασε στις 5 ασίστ.
ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ 0-4, ΑΠΟΒΟΛΗ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ
Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν... καταιγιστικός και καθάρισε το ματς με 0-4. Στο 51ο λεπτό μετά από λάθος γύρισμα του Βάντερσον ο Ελ Αραμπί πήρε την μπάλα, κέρδισε και την κόντρα από τον Πλιάτσικα και με καλό τελείωμα σκόραρε. Στο 69' ο Τσίμικας μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Πλιάτσικα - που αποβλήθηκε σε εκείνη την φάση - και πήρε το πέναλτι. Στο 70' ο Βαλμπουενά έκανε το 0-3.
Στο 81' από φάση που ξεκίνησε από επιμονή και μπαλιά του Μπουχαλάκη ο Μασούρας δεν σκόραρε από κοντά αλλά η μπάλα πήγε στον Ελ Αραμπί που σκόραρε με σουτ για το 0-4. Στο 89' ο Ρόμανιτς είχε δοκάρι από γύρισμα της μπάλας.
MVP: Ελ Αραμπί. Τρία γκολ και 13 στο σύνολο στο πρωτάθλημα αλλά και 18 σε 27 αγώνες. Εξαιρετικός ο άσος του Ολυμπιακού.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Βαλμπουενά είχε και ασίστ και γκολ. Ο Τσιμίκας πήρε το πέναλτι και ο Μπουχαλάκης ήταν θετικός.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Άμυνα και Θεοδωρόπουλος. Ειδικά οι Πλιάτσικας και Βάντερσον. Είναι μες στις φάσεις των γκολ του Ολυμπιακού με λάθη και ο Πλιάτσικας αποβλήθηκε κιόλας.
Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Αντέτζο στην φάση του 0-1. Χάνει τελείως τον Ελ Αραμπί. Επίσης γκάφες έχουν κάνει και οι Βάντερσον - Πλιάτσικας.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν έχει κάνει σοβαρό ή μεγάλο λάθος η διαιτησία. Ίσως είχε κάποια θέματα στο πειθαρχικό σκέλος με κάρτες και για τις δύο ομάδες αλλά μέχρι εκεί.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός είχε σε τρομερή μέρα τον killer του Ελ Αραμπί και ιδιαίτερα καλό τον Βαλμπουενά. Επικράτησε αρκετά άνετα και καθαρά με 4-0 της Λαμίας εκτός έδρας.
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ (87' Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (77' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (72' Σάλιακας) και Καραμάνος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά (64' λ.τρ. Λοβέρα), Μασούρας, Μπα, Βαλμπουενά (77' Γκερέρο), Γκασπάρ και Ελ Αραμπί (85' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).
πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου