5


Translate

4 Ιαν 2020

Ολυμπιακός: Αποστολή με 21 παίκτες ο Μαρτίνς και μέσα Σισέ, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί

Ο Παπέ Σισέ μπήκε για πρώτη φορά αποστολή στον Ολυμπιακό μετά τον Σεπτέμβριο ενώ στους 21 του Μαρτίνς για το ντέρμπι είναι οι Βαλμπουενά, Ποντένσε και Ελ Αραμπί.
Το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν για τελευταία φορά, πριν το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30 (Novasports 1HD).
Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο & Ελ Αραμπί. Στα αξιοσημείωτα είναι η παρουσία του ονόματος του Σισέ για πρώτη φορά σε αποστολή μετά τον Σεπτέμβριο που προέκυψε το σοβαρό πρόβλημά του. Στους εκλεκτούς είναι και οι Βαλμπουενά, Ποντένσε και Ελ Αραμπί.

Μία εκτίμηση 11άδας είναι με Βαλμπουενά βασικό. Ειδικότερα τα φαβορί: Σα - Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τσιμίκας - Καμαρά, Μπουχαλάκης - Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας - Ελ Αραμπί. Επιπροσθέτως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη μιλήσει στους παίκτες του για το ντέρμπι, τους έχει δείξει βίντεο με τον Παναθηναϊκό και τους είχε θυμίσει το τι είχε γίνει στο 1-1 του α' γύρου υπό την έννοια να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου