5


Translate

15 Ιαν 2020

Με Φορτούνη προκρίνεται στους «8» ο Ολυμπιακός (19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης

Αρχηγού παρόντος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλαμάτα στο «Γ. Καραϊσκάκης το απόγευμα της Τετάρτης (15/1, 19:30) για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο ματς είχε λήξει 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων». 
Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός!

Ο Κώστας Φορτούνης για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βρίσκεται ξανά σε αποστολή του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην προετοιμασία του καλοκαιριού (Ιούλιος 2019).
Μετά από περίπου 6 μήνες, ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής δίνει ξανά το «παρών», με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον καλεί στην αποστολή του αγώνα με την Καλαμάτα το απόγευμα της Τετάρτης (15/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρόκειται για τον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 2-0.
Ο Φορτούνης έχει αφήσει εντελώς πίσω του τη ρήξη χιαστού και είναι έτοιμος σήμερα να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος. Και μαζί του ο Ολυμπιακός να «σφραγίσει» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως και ο Γκιγιέρμε έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται ξανά στην αποστολή. Επιστρέφει και ο Σισέ. Εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες έχουν μείνει οι Μπενζιά, Μπρούνο, Αβραάμ και Ποντένσε. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε κόντρα στη Λαμία, έκανε θεραπεία, ενώ οι άλλοι τρεις ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ως εξής: 
Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης. 
πηγη to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου