5


Translate

2 Ιαν 2021

Παράξενα φώτα στον ουρανό κατεβαίνουν σε αμερικανική βάση στην έρημο του Λας Βέγκας - Βίντεο

Ο χρήστης του YouTube, UFOs Over Vegas (Ούφο πάνω από το Λας Βέγκας), ανέβασε ένα βίντεο με κάτι που μοιάζει με φώτα που αναβοσβήνουν στον ουρανό πάνω από την έρημο Μοχάβι και να κατεβαίνει σε μια αμερικανική αεροπορική βάση.
Το βίντεο δείχνει τρία φωτεινά αντικείμενα σε σχήμα σφαίρας να αιωρούνται πάνω από τα βουνά, κοντά στο Λας Βέγκας, προτού αρχίσουν την κάθοδό τους προς την αεροπορική βάση, Nellis Air Force Base.
Σύμφωνα με τον γιουτούμπερ, το βίντεο τραβήχτηκε στις 15 Νοεμβρίου του 2016, αλλά αρνήθηκε να εξηγήσει τους λόγους που το ανέβασε στο YouTube στις 18 Ιανουαρίου 2019.
Φωτεινές σφαίρες εθεάθησαν πάνω από την αμερικανική αεροπορική βάση Nellis Air Force Base
«Αυτό που αρχικά έμοιαζε με αεροπλάνο κατέληξε να είναι μια απίστευτη τριάδα από πανέμορφα UFO που πλησίασαν την αεροπορική βάση Nellis πολύ σιγά και κατέληξαν να σκορπίζονται καθώς προσγειώνονταν», έγραψε ο χρήστης UFO Over Vegas.
Αρκετοί από τους χρήστες που είδαν το βίντεο το χαρακτήρισαν ως ένα «τέλειο» βίντεο, όμως υπήρχαν κι άλλοι που παρέμειναν δύσπιστοι, θέτοντας το ερώτημα γιατί άλλοι άνθρωποι στο έδαφος απέτυχαν να δουν τέτοια φωτεινά αντικείμενα από πάνω τους και ανέφεραν ότι δε μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από drone, παρά ΟΥΦΟ.
Δείτε το βίντεο:
.
πηγη sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου