5


Translate

18 Ιαν 2020

Τα μυστηριώδη αεροσκάφη που έχουν μπερδέψει τους κατοίκους του Κολοράντο για πολλές ημέρες (Βιντεο)

Σε έναν ερημωμένο χωματόδρομο, ο ουρανός φωτίζεται από αστέρια και μια κηρώδη ημισέληνο. Στη συνέχεια, μια μικρή σειρά από κόκκινα και λευκά φώτα αναβοσβήνουν γρήγορα, υποδηλώνοντας το τοπίο της υπαίθρου. Τα εναέρια αντικείμενα ταξιδεύουν βιαστικά στον ουρανό σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων
πάνω από την πεδιάδα και τις ανεμογεννήτριες.
Λίγα λεπτά αργότερα, ένα άλλο σέρνεται στον ορίζοντα. Και έπειτα ένα άλλο.Τα αεροσκάφη αιωρούνται πάνω από μια τεράστια έκταση γης έξω από μια μικρή πόλη στο Κολοράντο, την Τελευταία Ευκαιρία όπως την λένε.
«Συνυπάρχουμε μαζί τους τώρα», δήλωσε ο τοπικός δήμαρχος Lincoln County Capt. Michael Yowell. “Τα βλέπουμε και απλά ανασηκώνουμε τους όμους. Άλλωστε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;Από τα μέσα Δεκεμβρίου, μια λεγεώνα ανεξήγητων αεροσκαφών έχουν πετάξει στους νυχτερινούς ουρανούς σε τουλάχιστον εννέα κομητείες στο ανατολικό Κολοράντο και στη δυτική Νεμπράσκα και αυτό το φαινόμενο δημιουργεί άγριες θεωρίες συνωμοσίας, παραπλανητικές υπηρεσίες και σύγχυση κατοίκων.
Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας του Κολοράντο διερευνούν τις παράξενες πτήσεις, καθώς ο κυβερνήτης Jared Polis και ο αμερικανός γερουσιαστής Cory Gardner υπόσχονται να φτάσουν αυτή την έρευνα στα άκρα.
Οι τοπικοί σερίφιδες και οι κάτοικοι ανησυχούν μεν αλλά και γοητεύονται από το φαινόμενο αυτό. Θέλουν να βρουν στοιχεία για την προέλευση αυτών των παράξενων επισκεπτών.
Μέσα στο Γραφείο του Σερίφη της County Lincoln στο Hugo το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου του 2020 ο σερίφ Tom Nestor και ο Capt Yowell κοίταξαν σε χάρτη ενός νομού που κρέμεται σε ένα στενό διάδρομο.Είναι διάστικτη με μπλε και κίτρινες κουκίδες, που απεικονίζουν παρατηρήσεις από όλη την κομητεία μόλις 5.500 ατόμων.
Υπάρχει μια σειρά από καρφιά που συγκεντρώνονται γύρω από το Interstate 70 στο Limon, με μερικά διάσπαρτα βόρεια και νότια της διακρατικής οδού. Μερικοί άνθρωποι ανέφεραν τα αεροσκάφη που πετούν σε πακέτα των 20 και πλέον.
Άλλοι είδαν κάποιες σόλο πτήσεις.”Αυτό εδώ απλά καθόταν πάνω από το κεφάλι για 90 λεπτά”, είπε ο Yowell, δείχνοντας προς μια καρφίτσα που καρφώθηκε κοντά στο Limon.
Ο Yowell και ο Nestor σκέφτηκαν ότι είχαν καταλάβει ένα πλάνο αυτών των πτησεων: Τα αεροσκάφη εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά τα Χριστούγεννα στο βόρειο τμήμα του νομού και ταξίδευαν προς τα νότια, κυρίως σε άκαμπτα μοτίβα που μοιάζουν με πλέγματα.
Ταξίδευαν σε όλη την κομητεία οριζοντίως, κάτω από ένα κομμάτι, και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την άλλη κατεύθυνση.Οι υπάλληλοι της κομητείας του Λίνκολν αναμένουν να φτάσουν στο νότιο τμήμα του νομού, καθώς τα αεροσκάφη έκαναν το δρόμο τους κάτω από την πολιτεία.
Ο Nestor δήλωσε ότι έχει μιλήσει με τοπικές εταιρείες πετρελαίου και εμπειρογνώμονες. Γειτονικοί σερίφιδες έχουν μιλήσει στον στρατό, ο οποίος έχει αρνηθεί τη συμμετοχή, είπε. Η Αεροπορία, η Υπηρεσία Άμυνας για Προηγμένα Ερευνητικά Προγράμματα, το Υπουργείο Άμυνας, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος, η Βρετανική Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βορείου Αμερικής και το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο Boulder, δήλωσαν στο Denver Post ότι δεν πετούν δικά τους αεροσκάφη.
Ο γερουσιαστής Γκάρντνερ, του οποίου η πατρίδα του Γιούμα βρίσκεται στην πυκνή δραστηριότητα του φαινομένου, ανέφερε ότι η FAA εργάζεται με την ομοσπονδιακή αστυνομία του νόμου για να εντοπίσει τον χειριστή.Οι σερίφιδες δήλωσαν ότι τα αεροσκάφη για την ώρα δεν παραβιάζουν τον νόμο του Κολοράντο.
Ωστόσο οι ειδικοί της βιομηχανίας Drones δήλωσαν ότι οι χειριστές των αεροσκαφών θα μπορούσαν να παραβιάζουν τους κανονισμούς της FAA για πτήσεις στο σκοτάδι και πάνω από ένα ορισμένο ύψος.Ενώ οι νομικές υπηρεσίες προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, η αναφορά των αεροσκαφών σε όλη την περιοχή του Λίνκολν προτρέπει να γνωρίσουμε τα νεύματα και τα κακά χαμόγελα από τους κατοίκους.
Η Faye Harding δεν έχει δει τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, αλλά έχει ακούσει γι ‘αυτά από τους κατοίκους στο Plains Bar στο κέντρο του Hugo όπου εργάζεται. Η Harding έχει ακούσει όλες τις θεωρίες που αναφέρονται αλλά είπε ότι δεν ανησυχεί.”Δεν νομίζω ότι θα με πάρουν και θα με πάνε μακριά”, είπε με χαμόγελο. “Είναι όμως σίγουρα ενδιαφέρον – κάτι διαφορετικό”.
Πίσω από τον πάγκο του εστιατορίου Country Pride στο Limon, τα μάτια της Stephanie Hill φωτίστηκαν όταν ρωτήθηκαν για τα ιπτάμενα αντικείμενα.”Ο σύζυγός μου είναι πραγματικά με τους εξωγήινους”, είπε αναφερόμενη στον νεκρό σύζυγο της, ενώ σερβίριζε μπιφτέκια και τηγανιτά μπριζόλα.
Η Χιλ είπε ότι η 9χρονη κόρη της έβαζε το λαιμό της την επομένη νύχτα στο τζάμι του αυτοκινήτου, προσπαθώντας να δει τα φώτα που αναβοσβήνουν από πάνω.”Νομίζει ότι είναι πραγματικά εξωγήινοι”, δήλωσε η Hill.Καθώς το σκοτάδι έπεφτε την Πέμπτη, τα αστέρια εμφανίστηκαν στον νυχτερινό ουρανό και μαζί με αυτά εμφανίστηκαν και τα αεροσκάφη.
Περίπου στις 6:10 μ.μ., ένας δημοσιογράφος και ένας φωτογράφος της εφημερίδας Denver Post είδαν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη να τρέχουν δυτικά πάνω από το I-70, 8 περίπου μίλια έξω από το Limon.Περισσότερα αεροσκάφη μπορούσαν να παρατηρηθούν έξω από την πόλη Τελευταία Ευκαιρία (έτσι ονομάζεται η πόλη), ένας ελαφρύς ήχος πέρασε πάνω από το κεφάλι τους.
Στο αεροσκάφος αναβόσβησε ένα κόκκινο φως και ένα λευκό. Δύο άλλα κιτρινωπά φώτα παρέμεναν καθ ‘όλη τη διάρκεια της πτήσης Μέσα σε 20 λεπτά μπορούσε να δει κανείς μισή ντουζίνα αντικείμενα να πετούν πάνω από τα άγονα αιολικά πάρκα.
Σε έναν σκοτεινό δρόμο ακριβώς βόρεια του Λίμον, ο Άλεν, ο αναπληρωτής του Λίνκολν, κοίταξε τους ουρανούς, δείχνοντας με ενθουσιασμό τα αεροσκάφη καθώς έμπαιναν στην οπτική τους γωνία. “Δείτε τα φώτα που αναβοσβήνουν; Είναι πολύ πιο γρήγορα από ένα κανονικό αεροσκάφος », είπε.
Ο Allen και οι συνάδελφοί του έχουν πάρει κλήσεις για 10 ημέρες, hustling να ανταποκριθούν ως κάτοικοι σε όλη την κομητεία έκθεση των παρατηρήσεων των μυστηριώδη αντικείμενα. Είναι μια εταιρεία χαρτογράφησης; Ανάκτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου; Κυβερνητική κατασκοπεία; Κανείς δεν έχει απαντήσεις.«Είναι ένα μείγμα ανησυχίας και περιέργειας», είπε ο Άλεν, καθώς τα αεροσκάφη περνούσαν μπροστά του το ένα μετά το άλλο.
“Είναι πραγματικά ακριβώς η αβεβαιότητα. Πρόκειται για το πιο περίεργο πράγμα που έχω δει εδώ. “
FBI investigating mysterious drones over Colorado
.
πηγη  diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου