5


Translate

20 Ιαν 2020

Με ισχυρό κίνητρο για τη νίκη ΠΑΣ και Λεβαδειακός

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι θα ρίξει σήμερα (16:30, ΕΡΤ Sports)την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 και είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Λεβαδειακού, δύο ομάδων που προέρχονται από τη Super League 1 και θέλουν να επιστρέψουν
σύντομα ξανά εκεί.
Πολύ ισχυρό το κίνητρο της νίκης για τις δύο ομάδες, ειδικά μετά και τη νέα βαθμολογική απώλεια του Απόλλωνα Σμύρνης. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και να βρεθεί με το μισό πόδι στην παραπάνω κατηγορία, από την άλλη ο Λεβαδειακός έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα του, έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια και σε περίπτωση νίκης θα πλησιάσει στον 1 βαθμό τον Απόλλωνα Σμύρνης!
Ανεξαρτήτως κινήτρων, όμως, το φαβορί της αναμέτρησης είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που παίζει στην έδρα του, βρίσκεται σε περίοδο φορμαρίσματος, ανεξάρτητα αν δεν έκανε ένα καλό ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, και αν ο κόσμος του σήμερα δώσει βροντερό «παρών» στις εξέδρες, θα βοηθήσει τα μέγιστα να κατακτηθεί ένα πολύ κρίσιμο «τρίποντο».
Την καλύτερη δυνατή λύση για να ξεπεράσει τις απουσίες των Κάστρο και Σιόντη αναζητεί ο κ. Γιαννίκης κι αυτός είναι και ο μοναδικός «πονοκέφαλος». Από εκεί και πέρα, λύνονται τα χέρια του για τους παίκτες που αγωνίζονται πλάγια στα χαφ, αφού μετά τους Νικολιά, Νάουμετς και Καρτάλη, θα είναι διαθέσιμος και ο τελευταίος από τους τραυματίες αυτών των θέσεων, που ήταν ο Ελευθεριάδης. Έχει συμπεριληφθεί στην 20άδα και δεν αποκλείεται να μπει και στη 18άδα και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς να πάρει κάποιο μικρό χρόνο συμμετοχής.
Στην αποστολή ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα έχει συμπεριλάβει τους: Γιαννίκογλου, Χουτεσιώτη, Περιστερίδη, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Παντελάκη, Αποστολόπουλο, Πίτου Γκαρσία, Λιάσο, Πήλιο, Νικολιά, Νάουμετς, Ξύδα,, Λέο, Καρτάλη, Παμλίδη, Ελευθεριάδη, Κρίζμαν, Λώλη και Γώγο.
Στα Γιάννενα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Λεβαδειακού. Ο Σωτήρης Αντωνίου θα έχει μαζί του και τον Μεχία που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Βοιωτών. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ξάνθη και Πανθρακικό. Στην αποστολή είναι οι: Bajic, Vujovic, Angoua, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Παντελιάδης, Χατζηλάμπρος, Kone, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης, Ιωαννίδης, Μάντζιος, Nnomo, Συμελίδης, Poletto και Mejía.
Ο Βεργέτης «ρεφ»
Τον αγώνα θα διευθύνει  ο Χρήστος Βεργέτης του συνδέσμου Αρκαδίας, διαιτητής από τους πίνακες της Β’ κατηγορίας.
Βοηθοί του ορίστηκαν ο αδερφός του, Δημήτριος Βεργέτης, και ο Δημήτριος Κύριος, από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος θα είναι ο Δημήτριος Κολυτάς (Κέρκυρας) και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Φλωράκης (Φωκίδας).
πηγη super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου