5


Translate

22 Ιαν 2020

Της έκλεψε τον άντρα η μάνα της: Τον παντρεύτηκε κι έκαναν και παιδί - Βίντεο

Η μάνα είναι ένα πρόσωπο που σε στηρίζει ολόκληρη τη ζωή και που μπορείς να εμπιστευτείς χωρίς όρους. Όμως για τη Λόρεν Γουόλ και τη μάνα της, Τζούλι, δεν ισχύουν όλα αυτά.
Η μάνα της έκλεψε τον άντρα της και τώρα ισχυρίζεται ότι
δεν θα τη συγχωρήσει ποτέ που παντρεύτηκε τον σύζυγό της και μάλιστα έκανε και παιδί μαζί του.
Συγκεκριμένα, η Λόρεν από το Λονδίνο ήταν 18 όταν γνώρισε τον Πολ κι ένα χρόνο αργότερα τον παντρεύτηκε, αφού έκαναν μαζί κόρη τους.
Η μητέρα της πλήρωσε για τον γάμο των ονείρων τους και για να την ευχαριστήσει η Λόρεν την προσκάλεσε να πάει μαζί τους στο μήνα του μέλλιτος.
Η Τζούλι και ο Πολ τα πήγαιναν πολύ καλά μαζί, αλλά η Λόρεν δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσο καλά τα πήγαιναν.
Όταν η κόρη τους ήταν μόλις 7 μηνών, ο Πολ τους άφησε για να ζήσει με τη Τζούλι, που τότε ήταν 34 ετών
«Ο Πολ πάντα τα πήγαινε πολύ καλά με τη μαμά. Ποτέ δεν το θεώρησα παράξενο, μιας και ήταν η πεθερά του κι αυτός ήταν απλά ευγενικός μαζί της», ανέφερε η Λόρεν στη βρετανική Daily Mail.
Η μάνα της τής έκλεψε τον άντρα, τον παντρεύτηκε κι έκαναν και παιδί
Όταν η κόρη τους ήταν μόλις 7 μηνών, ο Πολ τους άφησε για να ζήσει με τη Τζούλι, που τότε ήταν 34 ετών. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της προδοσίας.
«Όταν την είδα στο δρόμο και συνειδητοποίησα ότι είχε κοιλίτσα, το μυαλό μου τρελάθηκε. Μου είπε ότι ήταν απλά μια κύστη. Πήγα σπίτι και κατέστρεψα όλες τις φωτογραφίες του γάμου μας», λέει η Λόρεν.
Η Λόρεν πήγε μέχρι και στο γάμο της μάνας της με τον πρώην άντρα της, για χάρη της μικρής της κόρης, της εγγονής της Τζούλι
Τον Ιούλη του 2005, 9 μήνες αφότου ο Πολ άφησε τη Λόρεν, η μητέρα της Τζούλι έφερε στον κόσμο το παιδί τους.
Η Λόρεν πήγε μέχρι και στο γάμο της μάνας της με τον πρώην άντρα της, για χάρη της μικρής της κόρης, της εγγονής της Τζούλι.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η Λόρεν παντρεύτηκε τον Πολ στις 14 Αυγούστου 2004, ενώ η μάνα της παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα στις 15 Αυγούστου 2009.
Δείτε το βίντεο:
.
πηγη sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου