5


Translate

10 Ιαν 2020

Για νίκη ελπίδας στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός

Η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ άφησε αρκετά πίσω τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες καλούνται να «κυνηγήσουν» το «διπλό» στο αποψινό (22:00) δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Βαλένθια.

Οι φορμαρισμένοι Ισπανοί μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και έχουν αποκτήσει καλό μομέντουμ. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο ένα πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους που διανύουν κρίση σε όλα τα επίπεδα.
Τα πειθαρχικά παραπτώματα των Ουίλ Τσέρι και Ουίλι Ριντ έθεσαν ουσιαστικά εκτός ομάδας τους δύο Αμερικανούς και το ρόστερ γέμισε κενά που... ενισχύονται με τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Σέρβος ακολούθησε την αποστολή και συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος χθες, αλλά είναι ανέτοιμος και η θέση του σέντερ θα καλυφθεί αναγκαστικά από τους Όγκουστιν Ρούμπιτ και Γιώργο Πρίντεζη.
Μέσα σε όλα αυτά το μέλλον του Κεστούτις Κεμζούρα είναι δυσοίωνο.
Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ιωνικό και θα κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Χάουμε Πονσαρνάου δεν μπορεί να υπολογίζει στον εξαιρετικό Τζόρνταν Λόιντ (11,8 πόντοι με 45,7% τρίποντα μέσο όρο).
Θυμίζουμε πως οι Ισπανοί βρίσκονται στο 8-9 και ο Ολυμπιακός στο 6-11, ενώ διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Σέφι Σεμές και Χιουζ Τεπενιέ.
Το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague:
19:00 Χίμκι - Ζενίτ
21:30 Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ
21:45 Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας
22:00 Μπαρτσελόνα - Εφές
22:00 Βαλένθια - Ολυμπιακός
Τα χθεσινά αποτελέσματα:
Άλμπα - Μακάμπι 89-95
Αρμάνι - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 96-87
Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε 65-79
Ρεάλ - Ζαλγκίρις 88-82
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου