5


Translate

12 Ιαν 2020

Γιώργος Μπαρτζώκας: Το προπονητικό επιτελείο του στον Ολυμπιακό

Αυτοί θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο προπονητικό του τιμ στον Ολυμπιακό. Ο κόουτς που θα παραμείνει από τους συνεργάτες που είχε ο Ντέιβιντ Μπλατ. 
Σε λίγες ώρες η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ο Έλληνας τεχνικός θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι ύστερα από περίπου 5,5 χρόνια. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να εμπιστεύονται το μέλλον της ομάδας τους στον άνθρωπο που οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" στην κορυφή της Ευρώπης το 2013.
Ποιοι, όμως, θα βρεθούν στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα; Ο 55χρονος τεχνικός θα έχει μαζί του, τον εδώ και χρόνια επιστήθιο συνεργάτη του, Χρήστο Παππά, ο οποίος τον ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια. Ήταν στο πλευρό του τόσο στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό (2012-2014), όσο και στις επόμενες... περιπέτειες του, όντας στην τεχνική ηγεσία των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα και Χίμκι. Νωρίτερα, ήταν μαζί του και στην ομάδα του Πανιωνίου, πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την ομάδα του Πειραιά.
Το επόμενο μέλος του προπονητικού-τιμ θα είναι ο Γιώργος Μποζίκας. Στο παρελθόν υπήρξε παίκτης, έχοντας φορέσει και την φανέλα του Περιστερίου. Γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έχοντας στενή φιλική σχέση. Τον είχε στο πλευρό του τόσο στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, όσο και στην Χίμκι.
Να τονίσουμε πως στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Μιχάλης Καλαβρός, ο οποίος ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στο μεγάλο λιμάνι, ύστερα από εισήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ. Άλλωστε, είναι ο κατάλληλος προπονητής για την ατομική βελτίωση των παικτών. Επίσης, όπως όλα δείχνουν, στο νέο τιμ του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό θα βρεθεί και ο (ο μέχρι πρότινος καλός συνάδελφος και δημοσιογράφος) Στέφανος Τριαντάφυλλος, ο οποίος τον είχε ακολουθήσει στην Χίμκι, έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια τον δρόμο της προπονητικής. Γυμναστής στην ομάδα θα παραμείνει ο Ανδρέας Γκατζούλης.
Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη του διετία στον Ολυμπιακό (2012-2014), ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε για στενούς του συνεργάτες τους Μίλαν Τόμιτς, Χρήστο Παππά, Χρήστο Μαρμαρινό και Βαγγέλη Κουτσοκέρα.
πηγη fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου