5


Translate

19 Ιαν 2020

"Μαφιόζικη" επίθεση στη Βάρη - Άνοιξαν πυρ τους γάζωσαν

Συναγερμός στις Αρχές μετά από μαφιόζικη επίθεση με δύο νεκρούς σε ταβέρνα στα Βλάχικα της Βάρης.
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 18:30 την Κυριακή στα Βλάχικα της Βάρης. 
Μαφιόζικη η επίθεση, μπροστά σε γυναίκες και παιδιά, μέσα σε γνωστή ταβέρνα της Βάρης σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής
(19/1), με τους ενόπλους να μη διστάζουν να πυροβολήσουν μέσα σε κόσμο που έτρωγε με τις οικογένειές του.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα θύματα έτρωγαν μαζί με την οικογένειά τους και τα παιδιά, όταν οι τέσσερις ένοπλοι δράστες εισήλθαν στο μαγαζί και τους σημάδεψαν εξ επαφής. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί, ένας Μαυροβούνιος και ένας Σλοβένος, ενώ υπάρχει και ένας τραυματίας (πιθανότατα γυναίκα που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας).
Οι δύο άντρες διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή αφού οι σφαίρες τους έπληξαν σε ζωτικά όργανα. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τέσσερις και ήθελαν να σκοτώσουν δύο άντρες που έτρωγαν με τις οικογένειές τους. Έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο μαγαζί και άρχισαν να «γαζώνουν» τους στόχους τους.
Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή. Η περιοχή είναι γεμάτη από κάμερες ασφαλείας, γεγονός που δεν πτόησε τους ενόπλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές κάνουν λόγο για αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου