5


Translate

27 Σεπ 2020

GEWKWN : Η Κρόνια Εποχή… και οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού

Οι κρόνιοι είναι οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού. Σήμερα η κρόνια φιλοσοφία-θρησκεία εκπροσωπείται από τους ιουδαίους. Η λατρεία του κρόνου και του γιαχβέ είναι το ίδιο πράγμα. Το σύμβολο του Κρόνου είναι ο κύβος που αν το αποτυπώσεις δισδιάστατα εμφανίζεται σαν το αστέρι του Δαβίδ
(εξάγωνο) που βρίσκεται στην σημαία του Ισραήλ.
Επίσης ο πλανήτης Κρόνος στον βόρειο του πόλο έχει ένα ακριβές εξάγωνο σχήμα που περιστρέφεται πολύ αργά, οι επιστήμονες αδυνατούν να καταλάβουν πως έχει δημιουργηθεί τέτοιο σχήμα σ΄ενα τόσο τεράστιο πλανήτη.
Τα καπέλα σας θυμίζουν κάτι ;
ο Κρόνος είναι γνωστός για τα δαχτυλίδια που τον περιβάλλουν, οπότε δεν θα ήταν δυνατόν οι κρόνιες πολυεθνικές να μην έχουν και αυτό τον συμβολισμό. Βλέπε Mozilla (η αλεπού γύρω από τον πλανήτη γη) explorer (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το γράμμα ¨e¨) Samsung (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το λογότυπο τους) . Αν ψάξετε θα βρείτε υπερβολικά πολλές!
Ο Κρόνος σε εταιρικά λογότυπα
Το ίδιο συμβαίνει και με τον μουσουλμανισμό που είναι παράρτημα του ιουδαϊσμού και της κρόνιας λατρείας. Στην πόλη Μέκκα υπάρχει η ¨κάαμπα¨ που στα αραβικά σημαίνει ΚΥΒΟΣ. Η Κάαμπα είναι ένα οικοδόμημα που βρίσκεται μέσα στο τζαμί που είναι γνωστό ως Μασγίντ αλ-Χαράμ στη Μέκκα. Είναι ένας τεράστιος μαύρος κύβος που πάνε όλοι οι μουσουλμάνοι να προσευχηθούν περιστρεφόμενοι όλοι γύρω από αυτόν.
Ο ΚΡΟΝΙΟΣ ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ….
Στην Εβραϊκή θρησκεία, συναντούμε τον μαύρο κύβο με την ονομασία «Tefillin». Το Τefillin είναι ένας μικρός δερμάτινος κύβος που περιέχει μία μικρή περγαμηνή τυλιγμένη σε μορφή κυλίνδρου, με στίχους από την Τορά και φοριέται στο μέτωπο ή στο χέρι (μπράτσο), από τους άνδρες Εβραίους κατά τις πρωινές προσευχές …….ολα αυτά για τον γιαχβε…….
Το εβραϊκό μνημείο στο κέντρο του Βερολίνου, κυβοι……
Ας μην ξεχνάμε τα σύμβολα που χρησιμοποιεί η Νasa όταν στέλνει κατά καιρούς διάφορες αποστολές στο διάστημα.
Οι σκοτεινές δυνάμεις υπάρχουν στην Γη από την αρχή της ιστορίας. Αλλάζουν ονόματα και δόγματα άλλα τα σύμβολα και οι ιεροτελεστίες τους παραμένουν πάντα ίδιες και υποχθόνιες.
1) Το κρατίδιο ΒΑΤΙΚΑΝΟ (Παγκόσμιος έλεγχος θρησκειών)
2) Το κρατίδιο CITY του Λονδίνου ( Παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος)
3) Το κρατίδιο COLUMBIA στις Η.Π.Α. (Παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος)
Άς μην ξεχνούμε πως η περιτομή είναι η ανάμνηση του ευνουχισμού του Κρόνου.
…καὶ εἶπεν ὁ γιαχβε πρὸς ῾Αβραάμ· […]περιτμηθήσεται ὑμῶν πᾶν ἀρσενικόν,καὶ περιτμηθήσεσθε τὴν σάρκα τῆς ἀκροβυστίας ὑμῶν, καὶ ἔσται εἰς σημεῖον διαθήκης ἀνὰ μέσον ἐμοῦ καὶ ὑμῶν …(Γεν. 17:9, 10, 11)
Στην εβραϊκή και τη μουσουλμανική θρησκεία οι γονείς οφείλουν να περιτέμνουν τα άρρενα βρέφη τους (σουνέτι στα τουρκικά), σύμφωνα με τους θρησκευτικούς κανόνες. Στην Παλαιά Διαθήκη ο γιαχβε ζήτησε από τον Αβραάμ να περιτμηθεί και να περιτμήσει τους απογόνους και τους δούλους του ως απόδειξη της συμφωνίας που συνάπτει ο Θεός με τον λαό του Θεού (Ισραήλ): ‘καὶ περιτμηθήσεσθε τὴν σάρκα τῆς ἀκροβυστίας ὑμῶν, καὶ ἔσται εἰς σημεῖον διαθήκης ἀνὰ μέσον ἐμοῦ καὶ ὑμῶν […] καὶ ἀπερίτμητος ἄρσην, ὃς οὐ περιτμηθήσεται τὴν σάρκα τῆς ἀκροβυστίας αὐτοῦ τῇ ἡμέρᾳ τῇ ὀγδόῃ, ἐξολοθρευθήσεται ἡ ψυχὴ ἐκείνη ἐκ τοῦ γένους αὐτῆς, ὅτι τὴν διαθήκην μου διεσκέδασε (Γένεσις, 17:11, 14).
Μεταφραση : Γεν. 17,14 Καθε αρσενικόν, του οποίου δεν περιεκόπη η σαρξ της ακροβυστίας του κατά την ογδόην ημέραν από της γεννήσεώς του και έμεινεν απερίτμητον, θα εξολοθρευθή η ύπαρξις αυτή εκ μέσου της φυλής του, διότι κατεφρόνησε και κατεπάτησε την εντολήν μου”.
ΣΧΟΛΙΟ : Εσείς οι ‘’ χριστιανοί ‘’ που πιστεύετε ότι ο θεός σας είναι ο γιαχβε γιατί δεν υπακούετε στον θεον σας ; οι εβραίοι υπακούουν διότι είναι ο θεός τους, ΕΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ……. ξυπνάτε ρε…………..
Η ίδρυση των (Ιερο)Σολύμων από Κρόνιους
Όπως λεει ο Ηρόδοτος, η εξέγερση των Κρονίων με ηγέτη των Σαρπηδόνα απέτυχε. Ο Μίνωας τους εξόρισε στην Μέση Ανατολή όπου και πήραν το όνομα Σόλυμοι, ίδρυσαν την πόλη Σόλυμα και ανακήρυξαν τον Σαρπηδόνα βασιλιά τους. Ότι οι Σόλυμοι, ο λαός του Σαρπηδόνα, ήταν λάτρες του Κρόνου, μας το λέει ο Πλούταρχος: «Πράγματι πληροφορούμαι, ότι οι Σόλυμοι, οι γείτονες των Λυκίων, τιμούσαν ιδιαίτερα τον Κρόνο….» (Πλούταρχος, «Hθικά», «Περί των Εκλελοιπότων Χρηστηρίων», 421D).
Ότι ίδρυσαν εκείνοι την πόλη Σόλυμα το πληροφορούμαστε από τον Ιουδαίο ιστορικό και ραβίνο Ιώσηπο: «….επειδή επί της εποχής του Αβραάμ, του προγόνου μας, η πόλη λέγονταν Σόλυμα. Πολλοί λένε, ότι και ο Όμηρος την αποκαλεί Σόλυμα. Την δε προσωνυμία «Ιερο-» οι Εβραίοι έβαλαν αργότερα. (Ιώσηπος, «Ιουδαϊκή Αρχαιολογία», Ζ,3,10-25).
Οι Κρόνιοι με ηγέτη τον Σαρπηδόνα δεν ξέχασαν ποτέ το μίσος …….Η επόμενή τους κίνηση ήταν, να αναζητήσουν συμμάχους ομοϊδεάτες ανάμεσα στα βαρβαρικά φύλα που τους περιτριγύριζαν. Αυτοί βρέθηκαν στο σημιτικό βασίλειο των Ακαδίων….. Οι Ακάδιοι είχαν δύο κυρίαρχους αρσενικούς θεούς: τον «Ένκυ» και τον «Ενλίλ». Ο Ένκυ είναι ο θεός που οι Εβραίοι ονόμαζαν «Άδον» ή «Κύριο», δηλαδή «ο καλός θεός», ο Ενλίλ ήταν ο θεός Τυφών, και τον γνωρίζουμε ως Γιαχβέ, δηλαδή «ο κακός θεός». Ο τελευταίος, ο Ενλίλ-Γιαχβέ, ταυτιζόταν με τον Σεθ ή Σετ των Αιγυπτίων, δηλαδή τον Τιτάνα Τυφώνα των Ελλήνων.
Στα χρόνια που ακολούθησαν η Κρόνια παράταξη ετοιμαζόταν πυρετωδώς για την αντεπίθεσή της. Σκοπός ήταν να καταληφθεί πρώτα η Αίγυπτος και κατόπιν η Παλαιστίνη-Φιλισταία. Παράλληλα η επιμειξία Κρονίων Ελλήνων και σημιτικών φυλών δημιούργησε τον πειρατικό λαό των Φοινίκων οι οποίοι, σύμφωνα με τον Πλούταρχο («Περί Δεισιδαιμονίας» 171Β) ήταν Κρόνιοι. Η ναυτική ικανότητα του λαού αυτού επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για την εισβολή στην κυρίως Ελλάδα, πράγμα που το είδαμε να γίνεται πράξη αιώνες μετά, κατά την διάρκεια των Μηδικών πολέμων.
η μέρα λατρείας του Γιαχβέ, το Σάββατο, ήταν η μέρα αφιερωμένη στον Κρόνο. Οι μέρες έπαιρναν το όνομά τους από το όνομα του πλανήτη της πρώτης ώρας τους σύμφωνα με τάξη αντίστροφη αυτής των πλανητών. Για παράδειγμα, εάν η πρώτη ώρα μιας μέρας ήταν η ώρα του Ήλιου, η πρώτη ώρα της δεύτερης μέρας σύμφωνα με τον χωρισμό σε 12 ώρες θα ήταν της Σελήνης κ.ο.κ. Στις λατινογενείς ονομασίες ακολουθείται η αρχή αυτή. Έτσι η Κυριακή είναι η «Sun-day», μέρα του Ήλιου. Η δική μας Δευτέρα είναι η μέρα της Σελήνης (Luna): Lunedi και στα Αγγλικά M(o)on-day. Έτσι φθάνουμε στο Σάββατο, την έβδομη ημέρα, που είναι αφιερωμένη στον Κρόνο (Saturnus): στα Αγγλικά «Satur-day». Ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο είναι το πρώτο συνθετικό «Σατ-» στην λατινική ονομασία του Κρόνου, το οποίο είναι πολύ κοντά στην Αιγυπτιακή ονομασία του Τυφώνος, δηλαδή του «Σετ».
πηγη triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου