5


Translate

5 Ιαν 2020

ΠΑΣ... τρένο για Super League 1 (Βιντεο)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έσπασε το αήττητο του Απόλλωνα Λάρισας επικρατώντας με 0-3 και παρέμεινε αήττητος στην Super League 2. Άνοιξαν και άλλο την διαφορά στην κορυφή οι Ηπειρώτες που δείχνουν να μην έχουν αντίπαλο και πάνε φουλ για άνοδο!
Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά είχε την πρώτη τελική στο ματς με τον Λώλη στο 5'. Στο 10' οι Ηπειρώτες είχαν δοκάρι σε σουτ του Αποστολόπουλου. Ο Απόλλων προσπάθησε να πατήσει καλύτερα στη συνέχεια αλλά βρέθηκε τελικά πίσω στο σκορ πριν την ανάπαυλα.
Ο Φάμπρι Κάστρο με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ στο 31' δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκέκα.
Ο πορτιέρο του Απόλλωνα είχε απάντηση σε κεφαλιά του Παμλίδη λίγο μετά. Στο 37' ο Λώλης έβγαλε τετ-α-τετ τον Κριζμάν και ο πολύπειρος φορ με το τέταρτο γκολ του εφέτος έβαλε ξεκάθαρα σε θέση οδηγού την ομάδα του!
Η ομάδα της Ηπείρου έψαξε και ένα τρίτο γκολ, όπως στη φάση με τον Κρίζμαν στο 47'.
Eπόμενη ευκαιρία ήταν ξανά για τον ΠΑΣ με τον Παμλίδη στο 64'. Τελικά το γκολ ήρθε στο 81' μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Ο Κριζμάν έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Παμλίδη, αυτός την άνοιξε στον Καρτάλη αυτός άφησε για τον Λεό ο οποίος αφού έφερε την μπάλα στο καλό του πόδι, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γκέκα!
Η γηπεδούχος ομάδα της Λάρισας έψαξε το γκολ της... τιμής αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Χουτεσιώτη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο Σάντος (60' Τασιούλης), Σουλιώτης (85' Μπρέμπος), Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός, Λίταινας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος, Ναζίμ (85' Νύκταρης).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (84' Ζιούλης), Αποστολόπουλος, Κάστρο, Σιόντης, Ξύδας (71' Καρτάλης), Λώλης (55' Λέο), Παμλίδης, Κρίζμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου