5


Translate

17 Ιαν 2020

Νέο σόου Μπογδάνου: Πώς άφησε άφωνο το πάνελ (vid)

Στην εκπομπή «Κόντρα24» βρέθηκε την Τετάρτη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλώντας χάος και απορία στο πάνελ με τους επαγωγικούς συλλογισμούς που χρησιμοποίησε.

Με μια σειρά επαγωγικών συλλογισμών θέλησε ν’ απαντήσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε ερώτηση που του έγινε στην εκπομπή του Κόντρα, «Κόντρα 24», με την Αναστασία Γιάμαλη, σχετικά με tweet που έκανε αναφορικά με το ενδεχόμενο να είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε γράψει στο Twitter:
«ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή. Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Γέρνει η πλάστιγγα στον Λουκά Παπαδήμο».
Υπενθυμίζεται ότι για παρόμοιο σχόλιο είχε απολυθεί από τον τηλεπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Έτσι βρίσκομενος στο πάνελ της εκπομπής και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ίσως είναι ο μόνος στο πάνελ που έχει μάστερ στην αναλυτική φιλοσοφία», θέλησε με μια σειρά επαγωγικών συλλογισμών να υπεραμυνθεί της άποψης του με αποτέλεσμα να προκαλέσει απορία στο πάνελ.
Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε:
«Ένα συλλογισμό θα κάνω εγώ. Μπορεί να είναι και λάθος ο συλλογισμός, αλλά να σας πως το συλλογισμό. Είναι όλοι οι αριστεροί σύντροφοι; Ναι. Είναι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες ακροαριστεροί; Ναι. Οι ακροαριστεροί έχουν υπάρξει αριστεροί; Ναι. Άρα είναι πρώην σύντροφοι με όλους τους αριστερούς. Ναι. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας αριστερός; Ο ίδιος τουλάχιστον λέει πως ναι. Άρα είναι ο Αλέξης Τσίπρας πρώην σύντροφος με τους ακροαριστερούς που πήραν το δρόμο της ένοπλης βίας. Ναι ρε παιδιά».
Εκείνη τη στιγμή ακούγεται στο πάνελ ότι «αυτά τα λέγαμε στο δημοτικό» και ότι αν ισχύει αυτό που λέει, τότε έχει βάση και ο συλλογισμός «το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι».
.
 Όμως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν πτοήθηκε και συνέχισε ακάθεκτος:
«Να σας θυμίσω ότι ίσως είμαι ο μόνος στο πάνελ που έχει master στην αναλυτική φιλοσοφία. Σας λέω κάτι πάρα πολύ λογικό. Είναι όλοι οι αριστεροί σύντροφοι; Ναι. Είναι οι ακροαριστεροί πρώην αριστεροί; Ξέρετε κανέναν ακροαριστερό που να μην πέρασε πρώτα από την αριστερά; Να πήγε κατευθείαν στην άκρα αριστερά; Όχι».
Τότε ξανά από το πλατό λένε ακόμα έναν συλλογισμό για να κριτικάρουν τη συλλογιστική πορεία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. «Είναι οι φασίστες δεξιοί, ήταν πρώην δεξιοί; Όλοι οι δεξιοί είναι φασίστες;».
Τέλος το λόγο πήρε η παρουσιάστρια Αναστασία Γιάμαλη, λέγοντας «σύντροφοι λέγονται αυτοί που διαπνέονται από τις ίδιες ιδεολογίες αρχές. Η οργανωμένη αριστερά δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που σηκώνουν όπλα για να κάνουν πολιτική. Αυτό που λέτε είναι επικίνδυνο γιατί οι γενικεύσεις είναι η αρχή του φασισμού».
πηγη reader.gr
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου