5


Translate

28 Φεβ 2020

Τι ΟΜΑΔΑΡΑ, Θεέ μου! Ονειρικός Θρύλος και τεράστια πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός το έκανε το θαύμα του, νίκησε 2-1 στην παράταση την Άρσεναλ και πέρασε στους «16» του Europa League. Ο Σισέ στο 53’ με κεφαλιά και ο Ελ Αραμπί με προβολή στο 119’ σκόραραν τα γκολ του Θρύλου. Είχε ισοφαρίσει ο Ομπαμεγιάνγκ στο 113’.
 Τι ΟΜΑΔΑΡΑ, Θεέ μου
Χαμηλό τέμπο και... βάλτο ρε Καμαρά!
Ο Ολυμπιακός πήγε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο σε χαμηλό ρυθμό, θέλοντας να διαφυλάξει τα μετόπισθεν ώστε να μείνει ζωντανός, αναζητώντας ένα γκολ. Θα μπορούσε να το είχε βρει στη φάση του 36ου λεπτού, αλλά ο Καμαρά, στο τετ α τετ με τον Λένο, έκανε πολύ κακή επιλογή και τελείωμα, στέλνοντας άουτ τη μπάλα. Αυτή η ευκαιρία και ένα σουτ του Ελ Αραμπί στο 41’ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να δείξει ο Ολυμπιακός επιθετικά. Αμυντικά, πιέστηκε αρκετά από την Άρσεναλ, αλλά γενικότερα στάθηκε καλά. Το πλασέ του Τσάκα στο 12’ κόντραρε στον Μπα, ενώ το φάουλ του Πεπέ στο 22’ πέρασε άουτ. Η Άρσεναλ σκόραρε στο 39’ από κοντά με τον Λακαζέτ, σε μία φάση-καρμπόν με το γκολ του πρώτου αγώνα, αλλά ορθώς ακυρώθηκε, μιας και ο Σάκα (εκείνος που έκανε το γύρισμα) ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης.
Το «κάρφωσε» ο Σισέ και παράταση!
Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση στο Λονδίνο στο 90λεπτο. Οδήγησε το ματς στην παράταση, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Και το έκανε με την καρφωτή κεφαλιά του Σισέ στο 53’ (0-1) από το κόρνερ του Βαλμπουενά. Ο Τσιμίκας έκανε μία απίθανη ματσάρα και είχε μία μεγάλη ευκαιρία με την ατομική ενέργεια και με το σουτ με το δεξί στο 57’, με τον Λένο να διώχνει σε κόρνερ. Επιπλέον, στο 70’ έκανε υπέροχη σέντρα, αλλά ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Η Άρσεναλ, πάντως, πίεσε πολύ, αλλά ο Ολυμπιακός αμύνθηκε υποδειγματικά, με τους Σισέ και Μπα να «καθαρίζουν» πίσω τα πάντα. Στο 76’ είχε διπλή ευκαιρία με Πεπέ (απέκρουσε ο Σα) και Λακαζέτ (άουτ), στο 83’ ο Σα είχε καλή αντίδραση στο σουτ του Τορέιρα, ενώ στο 85’ το γυριστό του Τσάκα δεν δυσκόλεψε τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν ως το τέλος του 90λέπτου και οδήγησαν το ματς στην παράταση.
Άρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν (84’ Γουίλοκ), Μουστάφι (103’ Παπασταθόπουλος), Νταβίντ Λουίζ, Σάκα, Τσάκα, Θεμπάγιος (72’ Τορέιρα), Πεπέ, Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (106’ Μαρτινέλι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας (114’ Λοβέρα), Γκιλιέρμε (117’ Παπαδόπουλος), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς (77’ Μασούρας), Βαλμπουενά (86’ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί.
πηγη redking.gr
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου