5


Translate

26 Φεβ 2020

Τα ΜΑΤ με τα καπνογόνα έχουν βάλει φωτιά στο δάσος

Από κάτοικο Λέσβου παρακαλώ κοινοποιήστε:
Σαν διαχειριστής της ομάδας τόσα χρόνια σήμερα ζητάω την άδεια και την κατανόηση των άλλων διαχειριστών αλλά και όλων των μελών της ομάδας για να γράψω κάτι εκτός από βότανα γιατί θέλω ο κόσμος να μάθει την αλήθεια.
Από χθες, το βράδυ στις 2:30 Η Λέσβος το νησί μου τελεί υπό την κατάληψη των ΜΑΤ που έστειλε η κυβέρνηση για να αποτρέψουν τον κόσμο να μην επιτρέψει
Την κατασκευή της...
κλειστής δομής για του μετανάστες-πρόσφυγες. Το ίδιο συμβαίνει και στην γειτονική Χίο.
Από την ώρα που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι άρχισαν την χρήση δακρυγόνων, καπνογονων, και σπρέι πιπεριού εναντίον του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο λιμάνι για να μην τους αφήσει να βγουν.
Σήμερα όλο αυτό το σκηνικό μεταφέρθηκε στο χώρο που θα γίνει το κλειστό κέντρο. Περίπου 10.000 κόσμος και από τις δύο πλευρές που οδηγούν εκεί. Τα ΜΑΤ χτυπάνε ανελέητα γυναίκες,γέρους, και όποιον βρουν .Ακούγονται ύβρεις από τα ΜΑΤ τύπου να χαθεί το μπουρδελονησι σας,να σας πάρουν οι Τούρκοι και τέτοια, προκειμένου να προκαλέσουν τον κόσμο. Τα γράφω αυτά γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα βλέπετε αυτά που σας δείχνουν τα κανάλια επιλεκτικά και με εντολή της κυβέρνησης.Η Λέσβος και η Χίος φλέγονται κυριολεκτικά.
Από το νόμπελ ειρήνης που πριν 5 χρόνια είχε προταθεί η Λέσβος σήμερα ξαφνικά σε κάποια κανάλια γίναμε φασίστες. Και οι νησιώτες και οι μετανάστες έχουν ένα κοινό αίτημα. Να φύγουν από εδώ.
Η Τουρκία με την Γερμανία αλλά και οι κυβερνήσεις της χώρας τους θέλουν εδώ για τα συμφέροντα τους αλλά και γιατί υπάρχει συμφωνία αν τους πάνε στην ενδοχώρα μετά δεν μπορούν να τους επαναπροοθήσουν.
Τα ΜΑΤ με τα καπνογόνα έχουν βάλει φωτιά στο δάσος αλλά κάνεις δεν το είπε στα κανάλια.Να αναφέρουμε ότι όσον αφορά την γεωστρατηγική θέση ,ή Λέσβος ελέγχει το κόλπο Αδραμητιου και η Χίος τον κόλπο Σμύρνης που σ αυτούς τους κόλπους βρίσκεται ο στόλος των Τούρκων, οπότε καταλαβαίνεται.
Πουλησανε την Μακεδονία, τώρα πουλάνε το βόρειο Αιγαίο.
Συγνώμη για τον χρόνο που σας έκλεψα, αλλά σαν Λεσβιος πολίτης αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τον υπόλοιπο κόσμο της χώρας ποιά είναι η πραγματική κατάσταση και αλήθεια στα νησιά μας.Σας ευχαριστώ.

Jianna Xatziaggeli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου