5


Translate

3 Μαρ 2020

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει εισβολή – Ο "μυστικός" στρατός της Τουρκίας

Πρέπει να αποφασίσουν στην Ελλάδα, κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση στο Αιγαίο, αλλά και εσχάτως στον Έβρο, ως είναι: Ως ένα ζήτημα υψίστης εθνικής απειλής και ασφάλειας. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες του καφενέ
και επικίνδυνη θεώρηση των πραγμάτων.
Το λεγόμενο "μεταναστευτικό-προσφυγικό", έχει ξεφύγει από θέμα αλληλεγγύης σε ανθρώπους που κυνηγημένοι αναζητούν ένα ασφαλές μέρος να συνεχίσουν τις ζωές τους, που επηρεάστηκαν από πολέμους που τους επιβλήθηκαν, σε ένα ζήτημα που απειλεί την κυριαρχία της χώρας.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι ηγέτες μας, όσο πιο γρήγορα λάβουν πραγματικά μέτρα, όσο πιο γρήγορα εντοπίσουν τους επικίνδυνους τζιχαντιστές που έστειλε "πακέτο" στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας, τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Θα σας πω τι δεν αντιλαμβάνονται οι Έλληνες πολιτικοί:
Ότι αυτή η ιστορία του "μεταναστευτικού-προσφυγικού", είναι ύποπτη. Και μακριά από μένα οι εθνικιστικές βλακείες και οι χρυσαυγίτικοι εξτρεμισμοί. Άλλο οι ισχυρισμοί των "ψεκασμένων" εθνικιστών και των αριστερών "νεοφιλελεύθερων", και άλλο η πραγματικότητα. Και δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σοβαρή απ’ ότι νομίζουν όλοι όσοι αντιμετώπισαν την εισβολή των μεταναστών, κυρίως από το Αφγανιστάν, που με μεθοδικότητα πέρασε στην Ελλάδα ο φρικτός Ταγίπ Ερντογάν.
Εκπαίδευση τρομοκρατών
Όλα όσα παραθέτω παρακάτω, και αφορούν τον "μυστικό στρατό" του προέδρου της Τουρκίας, δεν τα αποκαλύψαμε εμείς, αλλά σοβαροί ξένοι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τα τελευταία χρόνια, με κίνδυνο της ζωής τους, ξένοι γενναίοι δημοσιογράφοι, αλλά και πολιτικοί όπως ο Εμάνουελ Μακρόν.
Η Τουρκία δεν χρησιμοποιεί στους πολέμους που η ίδια ξεκίνησε, στη Συρία και τη Λιβύη, μέλη των δικών της Ενόπλων Δυνάμεων. Όχι. Χρησιμοποιεί τρομοκράτες από τη Συρία, που είχαν εκδηλωθεί εναντίον του προέδρου Άσαντ στη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου. Υπάρχει κανείς στην κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση που δεν το γνωρίζει αυτό; Αν υπάρχει έστω και ένας, τότε η χώρα -σε επίπεδο ασφάλειας- έχει σοβαρό πρόβλημα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τούρκοι εκπαίδευσαν πέραν των 150 χιλιάδων τρομοκρατών από τη Συρία. Τους επέλεξαν από τα εκατομμύρια των προσφύγων και των μεταναστών που κατέφυγαν στην Τουρκία. Τους εκπαίδευσαν για να τους χρησιμοποιήσουν για να επιβάλουν την επιθετική πολιτική τους στην ευρύτερη γειτονιά μας. Και τους πληρώνουν όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Όσοι μάλιστα πάνε στη Λιβύη, λαμβάνουν δύο χιλιάδες ευρώ το μήνα!
 Ιγνατιου Μιχαλης
πηγη slpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου