5


Translate

22 Μαρ 2020

Ερχονται σαν τις ακρίδες για καταστροφή ..Άρχισαν ξανά οι αφίξεις μεταναστών από τα τουρκικά παράλια!

Έχουμε τον πόνο μας με κορονοιους και απαγορεύσεις έχουμε και τους τρισκαταρατους να ερχονται τους θέλουμε δεν τους θέλουμε,αντέχουμε δεν αντέχουμε...
Μάλιστα ....εμας μας απαγορεύουν τις συναθροίσεις πάνω των 10 ανθρώπων ενω αυτοί κολλημένοι ο ενας πάνω στον άλλον ,30/40 μαζι σε μια βαρκα και όποιον παρει ο χάρος ..
και η κορονοιοτρομοκρατια και η Κολοκαραντινα ισχύει μόνο για τους Ελληνες ..
Χαραμίζουμε γιατρούς+έξοδα για κάποια όντα που δεν σέβονται τους κατοίκους των περιοχών που εισβάλλουν....πόση βλακεία πια.
Βάρκες με επιβαίνοντες Σύρους και Αφγανούς έφθασαν το πρωί στη βορειοανατολική Λέσβο.
Mέρες μετά από την τελευταία άφιξη, αλλά και μετά την επιχείρηση εκκένωσης των νησιών από νεοεισελθόντες μετά την 1η Μαρτίου αλλοδαπούς, που όλοι μετακινήθηκαν σε κλειστές δομές στην ενδοχώρα.
Να θυμίσουμε ότι η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μόλις προχθές Παρασκευή. H πρώτη βάρκα έφθασε στην περιοχή του Ασπροπόταμου Μανταμάδου. Σε αυτήν επέβαιναν 25 άτομα. Η δεύτερη έφθασε στην περιοχή της Κλειούς και σε αυτήν επέβαιναν εννέα άτομα.
Στο σύνολο τους ελέγχονται ιατρικά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το πού θα μεταφερθούν. Στο σύνολο τους οι παραπάνω δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος χορήγησης ασύλου. Με απόφαση της Κυβέρνησης θα μεταφερθούν μετά την καταγραφή τους και την ταυτοποίηση στην ενδοχώρα όπου έως απέλασης θα παραμείνουν σε κλειστή δομή.

 πηγη ksipnistere
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου