5


Translate

19 Απρ 2020

Φωτιά στον Πύργο Τραμπ στη Ν. Υόρκη -1 νεκρός, 4 τραυματίες (Βιντεο & Φωτο)

Ενας 67χρονος έχασε τη ζωή του και τέσσερις πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά, σε πυρκαγιά στον Trump Tower, στη Νέα Υόρκη.
Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον 50ο όροφο του κτιρίου, στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί γραφείο και ιδιωτική κατοικία
(στον 66ο όροφο). Την ώρα της πυρκαγιάς δεν βρισκόταν εκεί ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς του.
Ο 67χρονος βρέθηκε δίχως τις αισθήσεις του στο διαμέρισμα και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
«Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη φωτιά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το διαμέρισμα είναι αρκετά μεγάλο, ήμασταν 50 ορόφους πάνω. Στο υπόλοιπο κτίριο εξαπλώθηκε αρκετός καπνός», ανέφερε μέσω Twitter ο επικεφαλής της διεύθυνσης του πυροσβεστικού σώματος της Ν. Υόρκης, Ντάνιελ Νίγκρο. Περίπου 200 πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση.
«Η φωτιά στον Trump Tower κατασβέστηκε. Ηταν πολύ περιορισμένη (καλά χτισμένο κτίριο). Οι άνδρες (και οι γυναίκες) της πυροσβεστικής έκαναν σπουδαία δουλειά, σας ευχαριστώ!», έγραψε από την πλευρά του στο Twitter ο Τραμπ.
. .
πηγη katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου