5


Translate

29 Απρ 2021

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Έδωσε “στεγνά” τον Μητσοτάκη η Πρωτοψάλτη: Δεν ήταν έκπληξη, ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να περάσουμε από το Μαξίμου να μας χαιρετήσει.

Καλεσμένη στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 ήταν το βράδυ της Κυριακής η Άλκηστη Πρωτοψάλτη για να μιλήσει για το “πάρτι” που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων ειδικά για τις εικόνες έξω από το Μαξίμου με τον πρωθυπουργό να τη χαιρετάει μέσα σε ένα μικρό πλήθος κόσμου, φωτογράφων, δημοσιογράφων, καναλιών, ρεπόρτερ κ.λ.π.…

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια “γκρέμισε” το αφήγημα ότι τάχα ήταν έκπληξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το ότι πέρασε από το Μαξίμου το φορτηγό αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο τον Δήμαρχο και ανηψιό του όταν το “πάρτι” βρισκόταν στο Κολωνάκι και είπε να περάσει η πομπή και από το Μαξίμου για να τους χαιρετήσει.
Όπως είπε, “όταν ήμασταν στην περιοχή του Κολωνακίου πήρε ο Πρωθυπουργός τον δήμαρχο και τον ρώτησε πώς πάει, πώς είμαστε. Είχαν περάσει ήδη 3,5 ώρες από την έναρξη της συναυλίας. Λέει “γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ” οπότε έκανε αλλαγή πορείας το φορτηγό, περάσαμε από το Μαξίμου. Σίγουρα αισθάνθηκα πιεσμένη όταν είδα τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους μαζεμένους σχεδόν γύρω από τον Πρωθυπουργό αλλά και η θέση μου από εκεί πάνω από το φορτηγό δεν θα ήταν δυνατό ποτέ να βάλω σε τάξη εκείνη την ώρα και να πω “πάρτε τα απαιτούμενα μέτρα που ορίζει ο νόμος”.
Τα όμορφα επικοινωνιακά “χάπενινγκ” όμορφα γκρεμίζονται…
πηγη skeftomasteellhnika
μονταζ teo   
29 Απρ 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου