5


Translate

18 Μαΐ 2020

Το 45ο έρχεται: Σέντρα 6-7 Ιουνίου τα πλέι οφ!

Έγινε το καθοριστικό βήμα για την επανεκκίνηση. Με ομόφωνη απόφαση η τηλεδιάσκεψη της Λίγκας αποφάσισε τα πλέι οφ να αρχίσουν το διάστημα 6-7 Ιουνίου και να ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου.
Με βάση την απόφαση της Superleague, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση
για να ξαναμπεί το ποδόσφαιρο στη ζωή μας. Αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό που έχει διαφορά 14 βαθμών από το δεύτερο ΠΑΟΚ.
Στη διάρκεια της συζήτησης για την επανεκκίνηση στις 6-7 Ιουνίου, έκανε παρέμβαση ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς και απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Πανιωνίου, Χρήστο Δάρα, ο οποίος εξέφρασε επιφυλάξεις για τη σέντρα.
Ο Καραπαπάς τόνισε: «Μπορεί να έχει ανοίξει όλη η κοινωνία και το μόνο πράγμα που δε θα ανοίξει είναι το ποδόσφαιρο που είναι το πιο ελεγχόμενο και έχει πρωτόκολλο υγείας; Δηλαδή ο κύριος Δάρας δεν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο; Οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών δεν πάνε στο σούπερ μάρκετ; Ποια είναι η πρόταση; Να κλειδώσουμε το ποδόσφαιρο μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο;».
Ο Δάρας επανήλθε, λέγοντας: «Δεν είπα να μην ξεκινήσει το ποδόσφαιρο. Είπα για τις ευθύνες που θα έχουμε αν κολλήσει κάποιος».
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου