5


Translate

3 Μαΐ 2020

Ο πιθηκοειδής ντιγκιντάνγκας Τρύφωνας Σαμαράς ξεφτίλισε την φουστανέλα και την παράδοση..στράβωσε άσχημα η Βανδή (Βιντεο)

Η εμφάνιση του κομμωτή στο J2US που δεν άρεσε στην τραγουδίστρια - Σκληρή κριτική και από τον Σταμάτη Φασουλή
Πριν καλά καλά το J2Us επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και στο σόου άρχισαν τα… παρατράγουδα και οι παρεξηγήσεις. Πρωταγωνιστές στη νέα κόντρα ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Δέσποινα Βανδή.
Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό δεύτερο επεισόδιο (το πρώτο ήταν πριν την καραντίνα) ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με την παρτενέρ του και αγαπημένη τραγουδίστρια, Χαρά Βέρρα, τραγούδησε στο δεύτερο επεισόδιο του J2US το τραγούδι «Βγάλε το μαντήλι».
Ο γνωστός κομμωτής έκανε μία αρκετά εκκεντρική εμφάνιση η οποία δίχασε την κριτική επιτροπή. Έκανε τα μαλλιά του ράστα και επέλεξε να φορέσει… φουστανέλα!
Δείτε την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά
.
 Η Δέσποινα Βανδή ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με αυτή του την επιλογή  και του τα είπε έξω από τα δόντια στην κριτική της.  Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια τόνισε πως δεν είναι ωραίο να διακωμωδούμε ένα σύμβολο του ελληνισμού όπως είναι η φουστανέλα.
«Είναι σαν να τραγουδάει παραδοσιακό ο Bob Marley», είπε αρχικά, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «θεωρώ ότι αυτά είναι τα κατάλοιπα της καραντίνας. Είναι σαν να ‘ ναι Φλεβάρης (απόκριες), είσαι κάπου καλεσμένος και δεν ξέρεις τι ακριβώς να ντυθείς. Από που να ξεκινήσω… Τρύφωνα σε συμπαθώ πολύ και το ξέρεις! Αυτή τη φορά όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω τόσο χαριτωμένο».

Μάλιστα η ίδια τόνισε πως όλο αυτό που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν ταιριάζει στην αισθητική της και πως καλό θα ήταν να μην το ξανά κάνει όταν «ακουμπά» την παράδοση γιατί έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς την ελληνική μουσική και την παραδοσιακή.

Δείτε την κριτική της Δέσποινας Βανδή και του Σταμάτη Φασουλή
.
Αυστηρή κριτική του ασκήθηκε και από τον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά: «Να τραγουδήσεις σωστά τουλάχιστον, να μάθεις τους στίχους, να κάνεις περισσότερες πρόβες. Τώρα μιλάω εγώ, άστο εσύ. Τον έχεις πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, δεν έμαθες καν τις δύο βασικές νότες. Τι έμαθες; Σκ@τ@ τα έκανες. Για σοβάρεψε λίγο για να γίνεις πιο χαριτωμένος. Καίγεσαι πια, ξεπερνάς το “χαριτωμένο”».

Φανερά ενοχλημένος ο γνωστός κομμωτής από τη σκληρή κριτική που δέχτηκε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πώς σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει:

«Για την εμφάνιση, μου κάνουν κάποιες προτάσεις και επιλέγω ανάμεσα από αυτές… Το τραγούδι που είπαμε δεν είναι παραδοσιακό. Είναι καινούργιο, μέχρι δέκα χρόνων. Οπότε δεν ισχύουν και όλα αυτά που είπαν ότι πάω να κατατροπώσω την παράδοση, απλώς επειδή ήταν ένα τραγούδι τέτοιου στυλ είπα να κάνω κάτι που να ταιριάζει με το ύφος αυτό…. Δε μου άρεσε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση και ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μας και ότι πάω να κοροϊδέψω…. Με μαλώνουν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής. Το καταλαβαίνω ότι δεν τραγούδησα. Μόλις ανέβηκα εκεί πάνω τα έχασα, ενώ είχα κάνει τις πρόβες μου δεν είχαμε και πολύ επαφή με τη Χαρά τόσο καιρό… Μετά μου είπε και ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή μου είπαν ότι δεν τα είπαν για κακό και ότι τα είπαν για καλό μου. Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση ήταν λίγο άκομψο, με κάνανε να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και αν θα συνεχίσω το show. Ωραίες οι παρατηρήσεις αλλά όχι να σε προσβάλλουν έτσι. Το σκέφτομαι αρκετά. Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω».

Δείτε την αντίδραση του Τρύφωνα Σαμαρά για την κριτική που δέχτηκε από την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή
.
πηγη ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου