5


Translate

16 Μαΐ 2020

«Μειλίχιος» ο Ν.Χαρδαλιάς για Κ.Μπακογιάννη: «Ήταν λάθος η συγκέντρωση στην Ομόνοια, το είπε και ο δήμαρχος»

Τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες στην πλατεία Ομονοίας κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος με σαφώς πιο «μαλακό» ύφος από ότι μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες περιπτώσεις, δήλωσε ότι επρόκειτο για λάθος.
Κατά την σημερινή συνέντευξη Τύπου για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κλήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά την παράδοση της πλατείας Ομονοίας, εκεί όπου χθες βράδυ συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου χωρίς να κρατά κοινωνικές αποστάσεις ασφαλείας. 
Ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε, λέγοντας: «Το έχουμε πει πολλές φορές, ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις. Δεν κάνει εξαιρέσεις ούτε σε πλατείες. Ως εκ τούτου οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας αφορούν όλες τις πλατείες. Ήταν προφανώς λάθος η συγκέντρωση του κόσμου στην πλατεία Ομονοίας. Σας παραπέμπω και την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης όπου με παρρησία παραδέχθηκε δημόσια το λάθος του».
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τον συνωστισμό στην πλατεία Ομονοίας είχε αναφέρει ειρωνικά ότι όπως φαίνεται ο κορωνοϊός κολλάει μόνο στην Αγ. Παρασκευή και στην Κυψέλη και όχι στην Ομόνοια.
πηγη pronews.gr
 μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου