5


Translate

18 Μαΐ 2020

Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

 Οι ομαδικές προπονήσεις αρχίζουν ξανά από τη Δευτέρα και πλέον όλα δείχνουν ότι μετράμε αντίστροφα για την επανέναρξη
του πρωταθλήματος. Ήδη η Γερμανία έκανε σέντρα και σιγά-σιγά κι άλλες χώρες αναμένεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα με τη Super League να αποφασίζει τη Δευτέρα.
Εκτός από τα πρωταθλήματα είναι ένα θέμα και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός έχει και τη ρεβάνς με τη Γουλβς στην Αγγλία και από τις ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι τώρα το ματς φαίνεται να πηγαίνει για τις 6 Αυγούστου.
Κάτι οριστικό δεν υπάρχει και αναμένεται η απόφαση της UEFA για το πότε θα διεξαχθεί αυτή η αναμέτρηση. Η UEFA, πάντως ήδη για να διευκολύνει τις ομάδες, αφού τα ματς θα είναι συνεχόμενα έχει επιτρέψει τις πέντε αλλαγές. Κάτι άλλο που σχεδιάζει η ομοσπονδία έχει να κάνει με αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα.
Συγκεκριμένα η UEFA σχεδιάζει να δώσει το δικαίωμα στις ομάδες να κάνουν κάποιες αλλαγές στη λίστα που είχαν δηλώσει τέλος Ιανουαρίου. Αυτό θα αφορά σε ποδοσφαιριστές που υπήρχαν ήδη στο ρόστερ και όχι σε κάποιον που αποκτήθηκε από τον Γενάρη μέχρι να γίνουν τα ματς.
Αν δηλαδή γίνει μία μεταγραφή το καλοκαίρι δεν θα μπορεί να δηλωθεί στη λίστα. Θα δίνει το δικαίωμα αλλαγών με παίκτες του ρόστερ. Και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα.
Ο Χιλάλ Σουντανί για παράδειγμα είναι τραυματίας και δεν θα προλάβει της ρεβάνς. Μία αλλαγή θα μπορούσε να είναι ο Αλγερινός με τον Χασάν να παίρνει τη θέση του. Επίσης θα μπορούσε να μπει στη λίστα και ο Καφού, αφού ο Ολυμπιακός έχει στο όριο καρτών τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά.
πηγη fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου