5


Translate

10 Ιουλ 2020

Κέντρο προσφύγων Ριτσώνας: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο πα-τέρας που ασελγούσε στην 8χρονη κόρη του

Ο 33χρονος Σύρος εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του σε ασελγείς πράξεις - Τέλος στο μαρτύριο του παιδιού έβαλε ο παππούς του που κατήγγειλε τον γιο του στην Αστυνομία
Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας θα οδηγηθεί σήμερα ο 33χρονος Σύρος που διαμένει  στο Κεντρο Προσφυγων της Ριτσωνας και εξαναγκαζε το 8χρονο
κοριτσακι του σε ασελγεις πραξεις.  
Θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες όπως του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, γεννετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κ.α.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 33χρονος «πα-τέρας» εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του να του κάνει στοματικό έρωτα και άλλες ασελγείς πράξεις.
Τέλος στο μαρτύριο του κοριτσιού έβαλε ο παππους του και πατέρας του 33χρονος, ο οποίος πήγε τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τα όσα έκανε ο πατέρας στο κοριτσάκι.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως ο Εισαγγελέας ο οποίος εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας μετέβησαν χθες το πρωί στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, όπου πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο.
πηγη protothema
  μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου