5


Translate

9 Ιουλ 2020

Πτώση στρατιωτικού δορυφόρου πάνω από τη Μεσόγειο στη διαμάχη για λιβυκό..

Η Αίγυπτος έχει επιβάλει άτυπη no fly zone πάνω από τη Λιβύη μ’ ένα σύστημα αεράμυνας που έχει εμποδίσει επιχειρήσεις τουρκικών αεροσκαφών και εφαρμόζει το εμπάργκο αέρος και παρέχει αεροπορική προστασία στον LNA. Aναφέρεται η πτώση ενός στρατιωτικού δορυφόρου πάνω από τη Μεσόγειο.

Οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις και οι πολιτοφυλακές με επικεφαλής το Tajuri και το Salabi προχωρούν προς τις εγκαταστάσεις πετρελαίου.
Τούρκοι στρατιωτικοί σύμβουλοι επιβλέπουν την προώθηση των συριακών μισθοφορικών πολιτοφυλακών προς την κατεύθυνση Σύρτης και al Jufra.
Γιγαντώνεται ο θυμός στην Τουρκία για τις απώλειες στη βάση al Watiyah:
Καταστροφή μαχητικών F-16 που ήταν στη βάση
Καταστροφή επιθετικών Baykirdart B2.
Καταστροφή των μη επανδρωμένων Anca S.
Καταστροφή του συστήματος αεράμυνας Hawk MiM 23 κι ραντάρ
Καταστροφή συστήματος Koral Warfare Electronic System και σταθερά και κινητά ραντάρ μαζί με ηλεκτρονικές ομάδες μπλοκαρίσματος
Οι Τούρκοι νεκροί ήταν ανώτεροι διοικητές πληροφοριών και στρατιωτικοί αξιωματούχοι αλλά και πολλοί στρατιώτες.
Συγκρούσεις μεταξύ των φιλοτουρκικών πολιτοφυλακών μετά το φιάσκο στη βάση al Watiyah…
Η Ρωσία επαινεί την αποτελεσματικότητα των πιλότων της Λιβύης κατά τη χρήση αεροσκαφών MiG, διακρίθηκαν για την ακρίβεια στοχεύοντας και καταστρέφοντας σύγχρονα συστήματα αεράμυνας….
Οι τουρκικές δυνάμεις αποσύρονται από την al-Watiyah στην Τρίπολη…Τώρα τα τουρκικά στρατιωτικά αεροπλάνα προσγειώνονται κενά στην Τρίπολη για να αποσύρουν τις τουρκικές δυνάμεις από τα Μisrata και την Τρίπολη προς την Τουρκία από τον αέρα και από τη θάλασσα και θα παραμείνει μόνο ένας αριθμός 20 Τούρκων αξιωματικών και οι Σύροι μισθοφόροι που θα τοποθετηθούν στην κορυφή της αντιπαράθεση ως συνήθως…Η Τουρκία θέλει να αποστασιοποιηθεί σταδιακά από την πολιτική κατάσταση..Kαθώς κανείς Τούρκος στρατιωτικός δεν είναι πλέον ασφαλής είτε είναι στην Al Hira ή αλλού…Aλλά απ΄ότι φαίνεται κρατάει και οπισθοφυλακές…
Χθες, ένα τουρκικό σύστημα αεράμυνας προσγειώθηκε μεταφέρθηκε με τουρκικό αεροσκάφος A400M στο αεροδρόμιο Mitiga και στη συνέχεια οδικώς έφθασε στη βάση al Watiyah..

Η Τουρκία γνωρίζει ότι η Αίγυπτος είναι αυτή που βομβάρδισε την Αλ Κάιντα και τους στρατιώτες της σωρηδόν στην αεροπορική βάση και δεν θέλει να επαναληφθεί το καταστροφικό αυτό σενάριο…
Ο Al-Sarraj με μηχανισμούς του μετέφερε 30 δισεκατομμύρια στην Τουρκία και τώρα δεν έχει να πληρώσει τη Συριακή Λεγεώνα των τζιχαντιστών !!!!!
Image

Image
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου