5


Translate

23 Δεκ 2020

Βρετανία: Τα κορίτσια της μεσαίας τάξης πωλούν online το κορμί τους για να βγάλουν λεφτά

Σύμφωνα με την Daily Mail στην  ιστοσελίδα «OnlyFans»  νεαρές γυναίκες μεσοαστικής τάξης ανεβάζουν πορνογραφικό υλικό πουλώντας το κορμί τους - Το lockdown ανέβασε την κίνηση
Για να βγάλουν εύκολο χρήμα, νεαρές κοπέλες της μεσοαστικής τάξης εκθέτουν το κορμί τους στα social media προσφέροντας ικανοποίηση στα αδηφάγα βλέμματα των θαυμαστών τους.
Η ιστοσελίδα «OnlyFans» επιτρέπει σε νεαρές κοπέλες να κάνουν μια μικρή περιουσία δημοσιεύοντας πορνογραφικό βίντεο για τους συνδρομητές, με τις ίδιες να πρωταγωνιστούν με περιβολή Εύας...

Μόλις ξέσπασε η πανδημια της νοσου Covid-19  με αποτέλεσμα να επιβληθεί lockdown στην πατρίδα της, η Βρετανή Ρόουζ Τζονς έριξε το βάρος της στο διάβασμα για να πάρει το πτυχίο της στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes.
Αλλά παράλληλα με την online εκπαίδευση, στον επάνω όροφο του πατρικού της, σε μια γραφική γωνιά του Χάμσαϊρ, η Ρόουζ έκανε στροφή στα ενδιαφέροντά της που της... γέμισαν το πορτοφόλι.

Η 20χρονη φοιτήτρια αφιερώνει πολλές ώρες σε αυτό που ορισμένοι θα μπορούσαν να ονομάσουν μια μορφή «εικονικής πορνείας» -κάτι που η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά.
Αυτή η γλυκομίλητη, έξυπνη, γοητευτική φοιτήτρια τραβά φωτογραφίες της την ώρα που γδύνεται... το απόγευμα, με τον ήλιο να ακτινοβολεί μέσα από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της προτού δημοσιεύσει το ροζ υλικό στο διαδίκτυο.

of1

Η Ρόουζ ανταποκρίνεται σε «ειδικά» αιτήματα των θαυμαστών της και προωθεί τον εαυτό της σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης - ήδη μετρά πάνω από 2.800 ακόλουθους στο Instagram. 
Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει βάλει στην τσέπη της πάνω από 8 χιλιάδες λίρες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».


of2
«Ο ιστότοπος «OnlyFans» εξελίσσεται γρήγορα σε ένα ψηφιακό φαινόμενο, αν κι έχει σκοτεινή πλευρά. Ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από τέσσερα χρόνια με τον δημιουργό του, γιο τραπεζίτη Τίμοθι Στόκλι να προωθεί τον εαυτό του ως τον Βρετανό επιχειρηματία στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων».


of3
Στην ουσία, το «Only Fans» είναι μια πλατφόρμα social media, αλλά σε αντίθεση με το Instagram ή το Facebook, επιτρέπει στους δημιουργούς του να δημοσιεύoυν πιπεράτο περιεχόμενο λαμβάνοντας πληρωμές απευθείας από τους οπαδούς ή «θαυμαστές» τους μέσω συνδρομών.


of5
Οι συνδρομητές μπορεί να πληρώσουν από 3,9 λίρες έως και 39 λίρες για να παρακολουθήσουν επί έναν μήνα έναν «δημιουργό» -στην περίπτωση της Ρόουζ μπορεί να είναι τρία βίντεο την ημέρα- και περισσότερα για εξατομικευμένο υλικό. Κατά συνέπεια εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί μια νεαρή γυναίκα, ιδιαίτερα κάποια που έχει πολλά φοιτητικά δάνεια να εξοφλήσει, και πολλούς οπαδούς κοινωνικών μέσων, μπορεί να θεωρήσει το «OnlyFans» ως πηγή εύκολων μετρητών.
Η Ρόουζ έγινε μέλος του «OnlyFans» τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα έβγαλε πολύ περισσότερα χρήματα απ΄ό,τι θα έβγαζε αν εργαζόταν σε μπαρ ή στην καφετέρια του Πανεπιστημίου.
 πηγη protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου