5


Translate

19 Αυγ 2020

Στο Πείραμα τους τελείωσαν όλοι οι νεκροί…δείτε το ξεφτίλησμα των εξουσιών από τους δικούς τους αριθμούς (βίντεο)




Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!!! 
 Προσέξτε το γράφημα να δείχνει σε όλες τις ευρωπαικές χώρες ότι τους τελείωσαν οι νεκροί! Δεν έχουν νεκρούς να σας δείξουν με το Πείραμα 33 που δεν θα τους βγει μέχρι να βγει η ψυχή τους!!! 
Το συμπαντικό ξεφτίλησμα των εξουσιών είναι τεράστιο. Επίσης για πολλά γέλια είναι το γεγονός ότι σας φλόμωσαν στο ψέμα, στην απάτη και την τρομοκρατία
(αυτοί που εσείς “δημοκρατικά” στηρίζετε για το καλό σας!) με την απόδειξη ότι τα νέα κρούσματα που βρίσκουν είναι για τον απλό και εξής λόγο:  
-Επειδή έβαλαν τους “ειδικούς” γιατρούς να ψάχνουν για ιούς!!! 
Αν ψάχνεις όλο και κάτι θα βρεις, που ούτε κι αυτό έχει ξαναγίνει ποτέ με αυτόν τον ανόητο και παράλογο τρόπο. Όσο για την εποχιακή γρίπη, και αυτή την εξαφάνισαν, δεν υπάρχει, γύρισε στην Ανδρομέδα!Πάντα υπάρχουν ιώσεις και δεν σταματάνε ποτέ, επειδή υπάρχει ένας φυσιολογικός κύκλος των ζωντανών οργανισμών!!!  Εκτός και αν είσαι νεκρός και σε τρώνε τα σκουλίκια… 
 Αλλά μάλλον επειδή σας θεωρούν νεκροζώντανους και δεν έχουν και άδικο, σας πλάκωσαν με την “Προστασία του Πολίτη!!!”     Αυτό που ακόμη δεν έχετε κατανοήσει είναι ότι εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε τις συνθήκες που αυτοί στηρίζουν την κρατική τρομοκρατία των μασκών, των “κρατάτε αποστάσεις” και των “ενοχών για μετάδοση νέων αοράτων κρουσμάτων” το Χόλιγουντ είναι η καθημερινή σας τροφή…Το “Μοντέλου Πόρου-τρόμου” και της κρατικής τρομοκρατιας για το τσιπάρισμα και την ηλεκτρονική παρακολούθηση σας. 
Οι μάζες δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό, δεν βλέπουν και ούτε θα δουν τις ημέρες της Μεγάλης Συγκομιδής!
Επειδή δεν τους βγαίνει το μακάβριο έργο με τον αόρατο (ο Ηλίας τους χάλασε όλα τα γεμάτα φέρετρα) και δεν θα μπορέσουν με την τρομοκρατία τους να πάρουν τα μέτρα που σας έχουν έτοιμα, θα αρχίσει το Ολοκαύτωμα με έξυπνες βόμβες… Δείτε και το βίντεο γιατί εμείς που τα λέμε από την αρχή της ΑΠΑΤΗΣ του αοράτου-19 είμαστε συνομωσιολόγοι και παρανοϊκοί…οι σωτήρες σας είναι οι φυσιο-λογικοί σας παραγωγοί αλήθειας.
.
πηγη katohika
μονταζ teo      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου