5


Translate

31 Αυγ 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από ξένα media! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ έκρυψαν την καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών...(Φωτο)

Φάνης Αμπατζής  Η ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ  
Η πυρκαγιά πέρασε χθες  το μεσημέρι μέσα από τον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών προκαλώντας τεράστια καταστροφή. Τα κανάλια σιωπή για τις πέτρες που απλά μαύρισαν από τον καπνό. Ο χώρος εκκενώθηκε ευτυχώς.
Μαύρη μέρα  για την Αργολίδα και τις Λαμπρές Μυκήνες μας. Εσείς φοράτε μάσκες και τηρείτε τα μέτρα.
Η ΕΡΤ έπαιξε τις Μυκήνες στο δελτίο ειδήσεων μετά από τα μπάνια των Αθηναίων στις κοντινές παραλίες (21:40) λέγοντας πως κάηκαν, κατά λέξη, λίγα χόρτα!
Παιδιά επειδή έχω κατεβάσει τους διακόπτες στην τηλεόραση εδώ και χρόνια, ανάμεσα στα αναδρομικούλια και τις μασκούλες, ανέφερε κανένα δελτίο ως σημαντική είδηση ότι σήμερα αφήσαμε να καεί ένα από τα αρχαιότερα και σημαντικότερα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς στις Μυκήνες; Είχαμε έκτακτα, παράθυρα, παρεμβάσεις αρχαιολόγων και τέτοια; Παραιτήθηκαν αρχηγοί πυροσβεστικής, υπουργοί πολιτισμού και τα λοιπά; Ζήτησαν επιτακτικά απόδοση ευθυνών οι έγκυροι δημοσιογράφοι;

Το 2007 άφησαν και κάηκε η Ολυμπία...
Σήμερα οι Μυκήνες...
Αύριο τι;;;
Ούτε μια αντιπυρική ζωνη δεν είχαν μεριμνήσει να φτιάξουν οι άχρηστοι...
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ
Η εικόνα με τους καπνισμένους Λέοντες προκαλεί θλίψη και αποδεικνύει σε τι κράτος ζούμε για μια ακόμη φορά...
Ο Πέτσας να σμπρώξει κανένα πακετάκι στον Guardian, στο Yahoo news και σε καμιά εκατοστή άλλα διεθνή ειδησεογραφικά γιατί μόνο με τους λιγουροθανάσηδες των 50 κλικς και τα εδώ τι - βι δελτία που από το πολύ το κυρ ελέησον τα έχουν βαρεθεί πια όλοι, δεν γίνεται δουλειά.
πηγη press-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου