5


Translate

23 Μαρ 2018

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 4-9

Το 19ο κύπελλο πόλο ανδρών θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 9-4 της Βουλιαγμένης στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του final four που διεξάγεται στη Χίο.
Η Βουλιαγμένη πάλεψε κόντρα στο μεγάλο φαβορί που ήταν η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αλλά δεν κατάφερε να
κάνει την έκπληξη. Το κάκιστο ποσοστό που είχε η ομάδα του Κώστα Λούδη (0/7) στον παίκτη παραπάνω στοίχισαν στους Βουλιαγμενιώτες. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε 5/9 στον παίκτη παραπάνω.
Με το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» με δύο εύστοχες επιθέσεις του Κώστα Μουρίκη στον παίκτη παραπάνω προηγήθηκε με 2-1 και έφτασε στο +2 (3-1) μετά από γκολ του Μυλωνάκη. Αυξάνοντας την απόδοση της άμυνάς της και με τον Ζερδεβά να δείχνει τα αντανακλαστικά του όπου χρειάστηκε η Βουλιαγμένη κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπότση στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι εντυπωσιακό στον παίκτη παραπάνω. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι με γκολ του Γεννηδουνιά στον παίκτη παραπάνω προηγήθηκαν με 4-2 επτά περίπου λεπτά πριν το τέλος. Ο Φουντούλης με σουτ από την περιφέρεια έδωσε στον Ολυμπιακό προβάδισμα τριών τερμάτων (5-2) για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Με τη Βουλιαγμένη να είναι εξαιρετικά άστοχη στον παίκτη παραπάνω δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Με μακρινό σουτ του Ποντικέα η Βουλιαγμένη κατάφερε να μειώσει σε 5-3 με το ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου. Η ομάδα του Κώστα Λούδη είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο αλλά δεν ήταν εύστοχη στον παίκτη παραπάνω. Αντίθετα ο Γούνας δε λάθεψε στην κλειστή γωνία του Ζερδεβά και έδωσε και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων για τον Ολυμπιακό κάνοντας το 6-3 που ήταν και το σκορ του τρίτου οκταλέπτου. 
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο τέταρτο οκτάλεπτο προηγήθηκαν με 7-3 με γκολ του Φουντούλη από τη θέση του φουνταριστού καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Ο Καπότσης με πέναλτι μείωσε προσωρινά για τη Βουλιαγμένη αλλά Μυλωνάκης και Αργυρόπουλος - Κανακάκης διαμόρφωσαν το τελικό 9-4 για τον Ολυμπιακό.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-9
Οκτάλεπτα: 2-3, 0-2, 1-1, 1-3.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρούβανης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Πρέκας, Γαλανόπουλος.
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου