5


Translate

9 Απρ 2018

Φιλικά με Σαουδική Αραβία και πιθανότατα Ιράν η Εθνική

Η επόμενη μέρα της Εθνικής ομάδας περιλαμβάνει αρκετά δυνατά φιλικά ματς.
Μετά τα δύο πρόσφατα με Ελβετία και Αίγυπτο η γαλανόλευκη αναμένεται να δώσει ακόμη δύο με «μουντιαλικούς» αντιπάλους πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League.
Η ΕΠΟ έχει έρθει σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας για τη διεξαγωγή φιλικού στις 15 Μαΐου στην πόλη Μαρμπέγια της Ισπανίας.
Οι Σαουδάραβες βρέθηκαν τον προηγούμενο μήνα στην πόλη της Ανδαλουσίας για να πραγματοποιήσουν μέρος της προετοιμασίας τους ενόψει Μουντιάλ, ενώ αντιμετώπισαν σε φιλικό την Ουκρανία.
Θυμίζουμε πως η Σαουδική Αραβία θα βρει στο δρόμο της την Αίγυπτο, τη Ρωσία και την Ουρουγουάη στον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.
Στο μεταξύ, η ελληνική πλευρά έχει προτείνει στο Ιράν του Κάρλος Κεϊρός, αλλά και των «δικών μας» Μασούντ, Ανσαριφάντ και Χατζισαφί τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα.
Τις προσεχείς ημέρες, οι Ιρανοί θα απαντήσουν εάν δέχονται να έρθουν στην Ελλάδα για να αγωνιστούν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σε διαφορετική περίπτωση, η Εθνική θα στραφεί σε άλλη λύση.

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου