5


Translate

10 Απρ 2018

Πάτρα: Ζήτησε διαζύγιο και τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει Χαμός στο δικαστήριο

Οι «διαμάχες» μεταξύ εν διαστάσει συζύγων στην Πάτρα καλά κρατούν! Και ολημερίς και ολονυχτίς στα δικαστήρια γίνεται… της κακομοίρας! Χαρακτηριστικό αυτό που συμβαίνει με γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας ο οποίος ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να κατασκευάσει κατάστημα στο κέντρο της πόλης, το έγραψε στην γυναίκα του, προφανώς για
φορολογικούς λόγους, όμως το ζευγάρι λίγους μήνες μετά χώρισε. Αποτέλεσμα; Η γυναίκα να κρατήσει το μαγαζί και ο επιχειρηματίας να τρέχει και να μην φθάνει.
Η υπόθεση είναι στα Δικαστήρια, αλλά άγνωστο παραμένει τι θα αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη. Είναι προφανές ότι τα χρήματα τα έβαλε ο εν διαστάσει σύζυγος, όμως υπάρχουν και νόμοι που καθορίζουν τα θέματα της απόκτησης περιουσίας κατά την διάρκεια συμβίωσης παντρεμένου ζευγαριού και εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Πατρινό! Οσο για την γυναίκα του; Δουλεύει κανονικά το μαγαζί σαν να μην τρέχει τίποτα, αφού στα χαρτιά… είναι δικό της!
Ο ίδιος πάντως έχει φροντίσει και έχει μάθει όλη η Πάτρα την «περιπέτειά» του. Λογικό, από την στιγμή που ενώ οι κάτοικοι της πόλης θαύμαζαν το πανέμορφο κατάστημά του, ξαφνικά διαπίστωσαν πως… ο ίδιος είχε «εξαφανισθεί»!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου