5


Translate

20 Ιουλ 2018

Φρίκη στην Άρτα: Σκότωσαν 32χρονο και τον τεμάχισαν με τσεκούρι

 Μία άγρια δολοφονία σε βάρος ενός εργάτη από το Πακιστάν έχει αναστατώσει τον Άγιο Σπυρίδωνα. Οι δράστες τον σκότωσαν με απανωτά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια προσπάθησαν να τον διαμελίσουν με τσεκούρι.
Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν οι αστυνομικοί στην Άρτα,
που κλήθηκαν τη Δευτέρα στις 11 το πρωί για τον εντοπισμό ενός άγρια δολοφονημένου άντρα πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν επιστάτης εργατών και διέμενε μαζί με ομοεθνείς του σε αποθήκη συσκευαστηρίου φρούτων στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.
Πρόκειται για έναν 32χρονο, τον οποίο εντόπισαν ομοεθνείς του νεκρό και διαμελισμένο μέσα σε μία μικρότερη αποθήκη από αυτή που διέμενε μαζί με εκείνους. Πρώτα είδαν ίχνη αίματος στον χώρο που κοιμόταν, τα ακολούθησαν και κατέληξαν στην μικρότερη αποθήκη που βρισκόταν το πτώμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μαζί με τον ιατροδικαστή, υπολογίζουν πως ο χρόνος θανάτου του θύματος ήταν μεταξύ 06:30-11:00 το πρωί που κλήθηκαν. Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα πως το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι που προκάλεσαν τον θάνατό του και μεταθανάτια πλήγματα με τσεκούρι, με το οποίο ακρωτηρίασαν το θύμα και στα δύο πόδια από τα γόνατα και κάτω και επιχείρησαν να πράξουν το ίδιο, κόβοντας στην μέση τον κορμό του σώματος στο ύψος της κοιλιακής χώρας, σε μία προσπάθεια ίσως να ξεφορτωθούν το πτώμα, διαδικασία η οποία διεκόπη αιφνιδίως όμως, ίσως γιατί κάποιοι πήγαν στον χώρο και φοβήθηκαν ότι θα γίνονταν αντιληπτοί.
Από την Αστυνομία εξετάζονται οι ομοεθνείς του θύματος που εντοπίστηκαν στην αποθήκη ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται ως πιθανοί ύποπτοι και άλλοι ομοεθνείς του θύματος από την ευρύτερη περιοχή. Τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, ενώ πιθανόν πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών του δράστη ή των δραστών με το θύμα.
sport24epirus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου