5


Translate

23 Ιουλ 2018

Τρόμος στην Αντίπαρο: Άγρια δολοφονία επιχειρηματία με κατσαβίδι

Ο 65χρονος βρέθηκε το μεσημέρι νεκρός, με ένα κατσαβίδι καρφωμένο στην πλάτη - Η αστυνομία έχει επικεντρώσει τις έρευνες στον γιο του θύματος, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το νησί του Αιγαίου 
Τον δράστη της άγριας -όπως όλα δείχνουν- δολοφονίας ενός 65χρονου επιχειρηματία στην Αντίπαρο ερευνά η αστυνομία, ενώ η κοινωνία στο μικρό νησί του Αιγαίου εμφανίζεται
συγκλονισμένη από την είδηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος άντρας βρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι νεκρός, με ένα κατσαβίδι καρφωμένο στην πλάτη του.
Όπως ανέφεραν πηγές, ο δολοφονημένος άντρας διατηρούσε επιχείρηση στο νησί των επωνύμων και εκτός από ελληνική, είχε και βρετανική υπηκοότητα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο «στόχαστρο» της έρευνας έχει μπει συγγενικό του θύματος πρόσωπο, με τις ίδιες πηγές να αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι ο γιος του από τον πρώτο του γάμο, το οποίο αναζητείται, καθώς τις τελευταίες ώρες φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το μικρό νησί.
Ο γιος του 65χρονου επιχειρηματία, που κατ’ άλλους είναι Βρετανός και κατ’ άλλους Αυστριακός, εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και αναζητούνται πλάνα από κάμερες ασφαλείας στο λιμάνι του νησιού για να εξακριβωθεί αν έχει διαφύγει από την Αντίπαρο. Οι υποψίες έπεσαν πάνω του μετά από πληροφορίες ότι είχε προηγηθεί της φυγής του έντονος καυγάς με τον πατέρα του για άγνωστη αιτία.
Το βράδυ του Σαββάτου, πατέρας και γιος που κατοικούν μόνιμα στο νησί τα τελευταία χρόνια, είχαν πάει για να δειπνήσουν μαζί σε ταβέρνα της περιοχής. Όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο του συγκροτήματος, στο οποίο έμεναν και οι ίδιοι, ξεκίνησαν να καυγαδίζουν και το μεσημέρι της Κυριακής ο επιχειρηματίας βρέθηκε δολοφονημένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου