5


Translate

19 Ιουλ 2018

Είχε προβλήματα πίσω, αλλά μπροστά ο Γκερέρο δεν σταματά να σκοράρει...(Βιντεο)

Παίζοντας με αρκετές ρεζέρβες για πολλή ώρα ο Ολυμπιακός ήταν κακός για περίπου 75' κόντρα στην πιο έτοιμη Σεντ Τρούιντεν, αλλά τελικά λόγω του Γκερέρο, που έχει σκοράρει σε όλα τα φιλικά, πήρε την ισοπαλία (1-1).
Ο Μαρτίνς ξεκίνησε με 4-3-3 το φιλικό με τον Γιαννιώτη τερματοφύλακα (έπαιξε και στα 90 λεπτά) και τους Μασούρα, Μιράντα, Νικολάου, Κούτρη στην άμυνα.
Ο Κούτρης ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό στον ώμο και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 62'. Στα χαφ ήταν ο Ρομαό (6άρι) έχοντας μπροστά του τους Καμαρά και Ανδρούτσο και οι Πάρντο, Βρουσάι ήταν οι εξτρέμ, με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.
Με διάθεση να πιέσει ψηλά από την αρχή μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, όπου η ομάδα του Μαρτίνς παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο. Ήταν ασύνδετες οι γραμμές της. και είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα, με τους Μιράντα και Νικολάου να είναι πολύ αργό δίδυμο.
Αυτό φάνηκε και στο 1-0, όταν μετά το λάθος του Ανδρούτσου στο κέντρο, με τους παίκτες των Πειραιωτών να είναι ανεβασμένοι ψηλά,  ο Ντούκενς έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ωραία τον Γιαννιώτη.
Ο Γάλλος ήταν ο μεγαλύτερος μπελάς για τους ερυθρόλευκους, τους οποίους εξέθεσε αρκετές φορές λόγω της ταχύτητάς του. Όπως συνέβη στο 11ο λεπτό, όπου δεν βρήκε εστία και στο 15’, όταν έφτιαξε φάση για τον Ντε Μπρούιν, που δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη.
Οι φάσεις για την Σεντ Τρούιντεν έβγαιναν με σχετική ευκολία στο πρώτο μισάωρο, την ώρα που ο Ολυμπιακός απείλησε όταν ο Μάνος κινήθηκε εκτός περιοχής και έστρωσε ωραία για τον Ανδρούτσο, ο οποίος με πλάσε έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ της βελγικής ομάδας.
Με ευκαιρία ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός, με την κεφαλιά του Βούκοβιτς που έστειλε την μπάλα λίγο από του τέρμα του Πικάρ μετά το φάουλ του Κούτρη.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού, η ομάδα του Μαρτίνς βρήκε φάσεις με μεγαλύτερη συχνότητα συγκριτικά με το α’ ημίχρονο, με τον Μάνο να είναι μέσα στις περισσότερες. Δεν μειώθηκαν, όμως, τα προβλήματα στην άμυνα. Οι Βέλγοι έβγαζαν αντεπιθέσεις με όλους τους τρόπους δημιουργώντας ρήγματα από τον άξονα αλλά και από τις πτέρυγες με τον Γιάννιωτη να τους κρατάει ουσιαστικά μόνος του στο 1-0, μιας και ο Μιράντα δεν μπήκε ποτέ στο ματς (έβγαλε 90λεπτο), ο Ρομαό ήταν μόνος στα χαφ και εκτέθηκε αρκετές φορές και ο Βούκοβιτς ήταν κάπως καλύτερος σε σχέση με τον Νικολάου στο πρώτο μέρος, αλλά και αυτός έφαγε φάσεις.
Υπήρχε, πάντως, και το τέταρτο όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο ματς. Τέσσερις αλλαγές ήταν αρκετές στο 75'. Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο μπήκαν στις θέσεις των Ρομαό, Ανδρούτσου, Πάρντο και Μάνου και ο Ολυμπιακός έβγαλε με συνοπτικές διαδικασίες τρεις κλασικές φάσεις για γκολ και σκόραρε κιόλας για το τελικό 1-1.
Ο Λάζαρος έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 80' μετά από τρομερή ενέργεια του Γκερέρο, στο 82' ο Ισπανός δεν πλάσαρε σωστά αλλά στο 87' μετά το κόρνερ του Φορτούνη ήρθε η ισοφάριση, με τον Γκέρερο, ο οποίος βρήκε δίχτυα για πέμπτο σερί παιχνίδι να σκοράρει με κεφαλιά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου (46' Βούκοβιτς), Κούτρης (62' Τσιμίκας), Ρομαό (75' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75' Φορτούνης), Πάρντο (75' Χριστοδουλόπουλος), Βρουσάι, Μάνος (75' Γκερέρο).
ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: Πιράρ, Τομιγιάσι, Γκαρθία, Ντε Σαρτ, Ντε Πρέτερ, Μποτάκα, Ντούκενς, Μπέζους, Ντε Μπρούιν, Σεμπάγιος, Ντε Νόρε, ενώ αγωνίστηκαν και οι Οπντενάκερ, Ασαμόα, Βένσενς, Ρικάερ, Τάλισον, Αντούνες, Εμαέ, Γιάνσενς, Τιχέιρα, Σέκινε, Ασολάτσε, Μπουράρ.
.
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου