5


Translate

20 Ιουλ 2018

Ρωσική φωτιά: «Ο Ελληνας άθεος A.Τσίπρας πρόδωσε τον λαό του, την Ορθοδοξία και την Ρωσία»

«Ο ακραίος Ελληνας Άθεος Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τον λαό του, την Ορθοδοξία και την Ρωσία». 
Τίτλος σοκ σε μεγάλο ρωσικό ΜΜΕ που απηχεί τις θέσεις του Κρεμλίνου!

Το άρθρο (μπορείτε να το δείτε πατώντας ΕΔΩ) αφού προχωρά σε μια σύντομη αναφορά του ιστορικού της ελληνορωσικής κρίσης, σημειώνει:
«H Mόσχα προσπαθεί να σταματήσει τις βαλκανικές χώρες από το να εισέλθουν
στο ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα έλαβε μέτρα εναντίον της Ρωσίας αν και νωρίτερα ο Ελληνας πρωθυπουργός, Α.Τσίπρας, είχε πει πως η Ρωσία ήταν στρατηγικός συνεργάτης της Ελλάδας. Αρα τι προκάλεσε τόσο μεγάλο θυμό στην Αθήνα;
«Η φράση «ανεξάρτητες πολιτικές»  δεν πείθει καθώς οι ευρωπαϊκές ελίτ προπαγανδίζουν τις δυτικές αξίες και προωθούν τις δυτικές πολιτικές.
Η λέξη «δημοκρατικές» δεν ταιριάζει επίσης καθώς η Δημοκρατία υποννοεί την εκπλήρωση της επιθυμίας του λαού και της ισχυρής σύνδεσης μεταξύ της ισχύος και του Έθνους.
Ομως το 70% των Ελλήνων είναι αντίθετοι με την συμφωνία με την «Μακεδονία». 
«H Eλλάδα προχώρησε στην απέλαση των Ρώσων Διπλωματών μετά την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης των εκπροσώπων των Μοναστηριών του Αγιου Ορους.
Οι Μονές καταδίκασαν συλλήβδην την παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια. Οι μοναχοί κάλεσαν το ελληνικό Κοινοβούλιο να «σεβαστεί τη θέληση των Ελλήνων πολιτών και την ιστορική αλήθεια».
«Το Άγιο Όρος έχει μεγάλη επιρροή στους Ελληνες και ο Α.Τσίπρας είναι ένας ακραίος άθεος. Ο Τσίπρας επέτρεψε τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων και ακύρωσε την υποχρεωτική προσευχή στα ελληνικά σχολεία».
«Η Ελλάδα απείχε πάντα, ακόμη από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, από μη φιλικά βήματα απέναντι στην ΕΣΣΔ και την Ρωσία. Οι αντιρωσικές δράσεις της ελληνικής Κυβέρνησης είναι πολύ περίεργες διότι ο Τσίπρας ήρθε στην Μόσχα πριν λίγα χρόνια ζητώντας βοήθεια από τον Β.Πούτιν κατά την διάρκεια της κρίσης χρέους.
Επειται μίλησε για αδελφικές σχέσεις μεταξύ δύο Ορθόδοξων Εθνών. Αρα τι τον έκανε να βρεθεί αντιμέτωπος με την θέληση του λαού του;
Toυ υποσχέθηκε κάποιος διαγραφή του ελληνικού χρέους; 
Ή ήταν ένας όμορφος τραπεζικός λογαριασμός και υποσχέσεις για μια άνετη συνταξιοδότηση;
Ο αναλυτής Georgy Engelgard, στο Ινστιτούτο Σλαβικών Σπουδών είπε σχετικά:
«Πρωταρχικός στόχος του ΝΑΤΟ είναι να τελειώνει με την μη -νατοϊκή ζώνη στα Βαλκάνια. Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών έδειξε πόσο ανήσυχη είναι η Αθήνα λόγω των διαμαρτυριών για το Σκοπιανό. Η ελληνική Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την Ρωσία για να δικαιολογήσει τις διαμαρτυρίες…
Τον «σφάζουν με το βαμβάκι» τον Α.Τσίπρα στην Μόσχα…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου