5


Translate

17 Ιουλ 2018

Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Καμίνι σήμερα η χώρα καθώς ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει έως τους 38 βαθμούς Κελσίου. Τι καιρό θα κάνει αύριο.
Σε μικρή άνοδο σήμερα η θερμοκρασία κυρίως στα κεντρικά και νότια. Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια Ηπειρωτικά, αναμένονται τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, σποραδικές καταιγίδες.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Από το βράδυ, οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Γρήγορα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς το μεσημέρι και το απόγευμα, μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο Τετάρτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
πηγη
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου